googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Screenshot: TV UNA

Nikolina Pišek nije mogla suzdržati suze: Ima li za ženu na Balkanu života nakon supugove smrti?

Autor: Dnevno.ba

Na televiziji UNA počeo se emitirati ženski talk show “Donna”. Vode ju tri dame – Nikolina Pišek, Dejana Rosuljaš i Baya Bangue Namkosse.

U prvoj epizodi bavile su se temom “Ima li za ženu na Balkanu života nakon supugove smrti?”.

Voditeljice su razgovarale s profesoricom sociologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Beogradu, Mirjanom Bobić, a svoj stav i iskustvo koje je proživjela na tu temu, iznijela je i voditeljica emisije, Nikolina Pišek.

Prije pet mjeseci cijelu je regiju potresla vijest o obiteljskoj tragediji koju je doživela Pišek. Ona je sada prvi put pred kamerama televizije UNA progovorila o brutalnom medijskom linču koji proživljava gotovo svakodnevno, kao i o tretmanu koji je doživjela od najbližih nakon smrti supruga.

“Vrlo cijenjeni novinari i kolumnisti su napisali neke divne tekstove i hvala im na tome, puno mi je značilo. Opet ću se rasplakati. Ali nitko od institucija nije rekao ništa”, istakla je u emisiji kroz suze Nikolina i nastavila:

“Očekivala sam period nekog mira, u kom ću moći sabrati svoje misli i shvatiti u kom smjeru treba krenuti dalje. Nisam to doživjela ni jedne jedine sekunde. Prvi šok sam doživela već nakon 12 sati kada sam došla u Beograd, od svoje obitelji ovdje, koji su me praktično s mojim djetetom izbacili na ulicu, i to je krenulo dalje”, izjavila je Pišek i dodala:

“Krenula je osuda mnogih ljudi iz moje bliske okoline koju nisam shvaćala, koja je otprilike glasila: ‘Trebalo je bolje da znaš’. Počeli su me savjetovati da krenem na razne psihijatrijske tretmane, i predlagali rješenja, za koje nisam bila spremna niti sam imala vremana, a neka od tih rješenja pokazala su se potpuno pogrešnim”, rekla je vidno emotivno uzrujana Nikolina koja se ubrzo pribrala i nastavila razgovor s kolegicama i gošćom do kraja emisije, piše Dnevno.hr

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});