googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Odgođeno vjenčanje nije dovoljno! Jennifer Lopez i njezin zaručnik u svađi kakvu vode baš svi parovi!

Autor: dnevno.ba

Iako Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez naizgled imaju odnos iz snova i oni imaju dane kada se svađaju zbog toga što oko nekih tema, uz silnu ljubav koju gaje jedno prema drugome, ipak imaju različito stajalište

Kao i kod većine parova prilično se razilaze u pogledu financija, odnosno raspodjeljivanja novaca koje posjeduju. Tako je Alex smatrao da je Jennifer tijekom organizacije njihovog vjenčanja, koje je stalo zbog epidemije koronavirusa, trošila novce na sulude stvari, no kako zna da joj je to tema od izuzetne važnosti malo se žalio, odnosno kako je sam u jeku planiranja svadbe medijima rekao: ‘Kad planirate vjenčanje s Jen, nemate izbora nego stati sa strane i govoriti ‘da’.

No, zato je Alex vrlo otvoreno rekao Jen kako misli da su bacili novac  u vjetar kada su nedavno kupili vikendicu u Malibuu, koju je Jen strašno htjela, a koja je koštala 40 milijuna dolara. Ona pak sada njemu predbacuje to što, bar ako je vjerovati portalu Gossip Cop, Alex planira kupiti udio u bejzbolskoj ekipi ‘New York Mets’ te pokrenuti vlastiti sportski brend. Jen smatra da je to rasipanje novca, dok Alex smatra da će ovim koracima oploditi svoje bogatstvo koje je najvećim dijelom stekao dok je profesionalno igrao bejzbol.

Doduše, iako je njihova zajednička imovina  procijenjena na 750 milijuna dolara, veći dio ove cifre produkt je Alexovih uspjeha, odnosno karijere u sportu, dok tek manji predstavlja zaradu koju ju Jen ostvarila sve ove godine kao glumica i pjevačica.  Par doduše silno bogatstvo koje posjeduje ne dijeli na ‘moje’ i ‘tvoje’, no Jen bi trebala ipak prihvatiti da Alex smije sa svojim teško zarađenim novcem činiti što hoće, baš kao što to i ona radi kada su u pitanju njezini prohtjevi i želje.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});