googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

OTKAZANA DVA VELIKA FESTIVALA NA JADRANU: Organizatori žalosni, dali i naputak što će biti s povratom novca za ulaznice

Autor: dnevno.ba

Zbog pandemije koronavirusa Outlook i Dimensions festivali neće se održati ovoga ljeta već su odgođeni za iduću godinu – Outlook će se održati od 29. srpnja do 2. kolovoza, a Dimensions od 12. do 16. kolovoza 2021. u Garden Resortu u Tisnom, izvijestili je u petak organizatori.

Odluke Vlade Republike Hrvatske kojima se definiraju epidemiološke mjere i ograničenja sa ciljem sprječavanja i zaštite od širenja bolesti COVID-19 podrazumijevaju zabranu javnih događanja i okupljanja, bez jasnog datuma do kada će to trajati, uz najave europskih vlada o zabrani javnih okupljanja u sljedećim mjesecima i međunarodnih zabrana putovanja koje su na snazi, navode organizatori u priopćenju.

“Zaista smo tužni zbog činjenice da se Outlook i Dimensions festivali neće održati ove godine, to je prvi put u 13 godina da se Outlook neće održati u Hrvatskoj. Iako je ovo tužna i frustrirajuća odluka, naša je odgovornost osigurati sigurnost svih uključenih u događaje i smatramo sigurnost lokalnog stanovništva našom glavnom zadaćom”, rekao je Noah Ball, direktor Outlook i Dimensions festivala.

“Svjesni smo kako će biti puno gorućih pitanja, ali molimo sve kupce ulaznica za strpljenje u idućim tjednima dok se pregrupiramo i objedinimo sve potrebne informacije. Potom ćemo kontaktirati sve putem e-maila. Ako ste rezervirali smještaj putem The Gardena, njihov tim za smještaj će vam se uskoro javiti”, poručuje organizacijski tim festivala.

Outlook i Dimensions, festivali bass glazbe i soundsystem kulture, ovoga su se ljeta trebali po 13. put održati u Hrvatskoj, Outlook Origins od 30. srpnja do 4. kolovoza, a Dimensions festival od 13. do 18. kolovoza, ali na novoj lokaciji festivala – u Tisnom.

Glavni festivalski program trebao se održati u The Garden Resortu u Tisnom, koncerti otvorenja na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a after partiji u Barbarella’s diskoteci u Pirovcu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});