googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Unsplash

Prema tvrdnji psihologinje muškarci koji imaju ove četiri osobine najbolji su muževi

Autor: Dnevno.ba

Psihologinja dr. Perrin Elisha ističe da većina žena može imati popis željenih kvaliteta kod muškarca, ali ti popisi često reflektiraju samo osobne preferencije za upoznavanje. Ona tvrdi da je važno prepoznati da nisu sve osobine ključne za stvaranje sretne, zdrave veze ili braka. Stvaranje takve liste može biti korisno za prepoznavanje prioriteta i vrijednosti, ali isto tako može zasjeniti važnost drugih aspekata koji su bitni za uspješan odnos.

Stoga je izdvojila osobine koje ukazuju na to da je muškarac kojeg volimo pravi partner za nas.

Foto: Pixabay

Četiri dominantne osobine ličnosti

“Ovo su vrste osobina koje predviđaju muškarčevu sposobnost da vas istinski učini i održi sretnom na dublji način. Ako muškarac s kojim izlazite ili u kojeg se zaljubljujete ima ove četiri dominantne osobine ličnosti, čuvajte ga jer su takvi muškarci najbolji dečki i muževi”, rekla je psihologinja za YourTango. Evo što je izdvojila.

  • Iskrenost.
  • Integritet.
  • Poštovanje prema vama.
  • Dobrodušnost.

“Naravno, kod muškarca je važno tražiti mnogo više kvaliteta i osobina ličnosti. Međutim, ove četiri specifične osobine dio su sposobnosti stvaranja zdravog, sigurnog, živahnog partnerstva u kojem ćete uživati desetljećima. Oni su temelj zdravog potencijala”, zaključila je dr. Elisha.

Ovih pet horoskopskih znakova blistat će u ljubavi, čeka ih najljepše ljeto

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});