googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Tarik burno reagirao na ispadanje supruge iz popularnog showa: ‘Lavovi o miševima nikad ne govore’

Autor: Dnevno.ba

U polufinalnoj epizodi showa ‘Zvijezde pjevaju‘ ispala su dva para: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić te Alen Đuras i Ivana Mišerić.

U razgovoru nakon emisije gledatelji su mogli čuti dojmove parova koji su napustili show, a voditeljica Ursula Tolj je prvo je porazgovara s Lejlom.

‘Ovo što je Marko rekao, mislim da bi mene linčovali negdje na trgu da sam prošla u finale ovi hejteri. Ali stvarno predivno. Hvala prije svega tebi na pozivu i što si me spojila s Bojanom. I što je rekla Ivana stvarno bi sve ponovila. Nemam apsolutno nekih ružnih iskustava. Predivno, i cijela ta ekipa i to druženje, sve’, rekla je Lejla.

Dio gledatelja reagirao je na Lejlinu izjavu da bi ju linčovali, a neki su se čak osjetili nepravedno prozvani njezinom porukom.

Screenshot: Instagram

Tarik burno reagirao

Tarik Filipović oglasio se na Instagramu nakon što je njegova supruga Lejla ispala iz showa.

“Nisi imala pravedan tretman niti pole position… Ali još jednom si me oborila s nogu svojom snagom i dostojanstvom… I dalje ćemo zajedno ‘pjevat što nam srce zna’… Lavovi o miševima nikad ne govore… A miševi o lavovima svaki dan”, poručio je glumac i voditelj supruzi uz njenu fotografiju iz showa te uz pjesmu Amire Medunjanin Pjevat ćemo šta nam srce zna.

Tarik Filipović najavio novi mega projekt: Oduševit ćete se kad čujete o čemu je riječ

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});