googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO (FOTO): Merima Darman za Dnevno.ba – nadam se dobrom rezultatu!

Autor: Karlo Lovrić / Dnevno.ba

KUALA LUMPUR - Izbor za Miss turizma na globalnoj razini tradicionalno već održava se u Maleziji, odnosno glavnom gradu Kuala Lumpuru. Džejla Glavović je održala casting za BiH i izabrala Merimu Darman, te ju preporučila vlasnici licence za BiH Aleksandri Kokotović.

U Kuala Lumpuru natječe se 60 zemalja, velika je konkurencija, no uopće ne sumnjamo kako će naša predstavnica dati sve od sebe da ostvari najbolji mogući rezultat.

“Sve to naravno uz pomoć Atelier Sposa salona sa svečanim haljinama od kojih sam dobila 3 haljine, između kojih ću se u jednoj predstaviti za finalnu noć. Također, moram spomenuti i K.U.D. Proleter od kojih sam dobila narodnu nošnju i Farmasi koji me opremio sa šminkom” – kaže Merima Darman.

O sebi je još rekla.

“Inače se bavim modelingom četiri godine, kod Džejle Glavović sam u agenciji i ovo mi je prvo ozbiljnije iskustvo. Upisala sam fakultet ove godine – Političke nauke, žurnalistiku, pored toga radim još dva posla i trudim se da sve to stignem. Navikla sam na rad” – kazala je Merima Darman za Dnevno.ba.

Mi joj dakako želimo svu sreću u Kuala Lumpuru, no ukoliko i ne napravi neku značajniju karijeru na modnoj pisti vrata našeg portala kao studentici žurnalistike uvijek su joj otvorena, ali ne samo njoj, nego i svim ostalim mladim ljudima u BiH koji vjeruju da bi mogli postati kvalitetni medijski djelatnici.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ok6HYQh5144

Autor: Karlo Lovrić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});