fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Bh boksač Haris Džindo u Danskoj gradi uspješnu karijeru

Autor: Dnevno.ba

KOPENHAGEN - Haris Džindo, prvak Danske u olimpijskom boksu koji je nedavno prešao u profesionalne boksače, priprema se za mečeve koji ga čekaju 20. svibnja u njemačkom gradu Karlsruheu i 3. lipnja u poljskom Galdapu.

The Gentleman from Bosnia, kako ovog dvadesetšestogodišnjeg boksača, rođenog u Sarajevu, nazivaju u Danskoj, u dosadašnjoj profi karijeri ima dvije pobjede u dva meča, a vrijedno radi i trenira kako bi se našao u društvu najboljih.

Stručnjaci ga već nazivaju jednim od najperspektivnijih boksača europskog kontinenta, a naš borac koji danas živi u Kopenhagenu osvrnuo se i na stanje u bh. boksu.

“Bog mi je dao talent, do mene je da ga opravdam. Imam dobar tim i strukturu oko sebe i nemam apsolutno izgovora da se ne trudim. Kada je u pitanju domaći boks u biti imamo dosta lažnih šampiona i foliranata. U BiH po mom mišljenju postoje samo 3 šampiona – Damir Beljo kao najveće ime, a tu još ubrajam Emila Markića i Slađana Janjanina. Ne gledam na druge, do mene je da dam sve od sebe, i siguran sam da uz pošten rad mogu da dođem do samog vrha”, kaže Džindo.

Za Harisovu karijeru zadužen je Dalibor Ban, bivši menadžer Damira Belje, i jedan od najuspješnijih ljudi u profiboksu koji dolaze s naših prostora, a koji trenutno vodi čak četiri borca koji se nalaze među prvih deset boraca na svjetskoj ranglisti.

“Haris Džindo je kulturan i pametan momak koji ima veliki potencijal. Otvorit ću mu sva vrata prema vrhu. Mislim da će iskoristiti svoju šansu i uskoro ćemo ga zasigurno na malim ekranima gledati u borbama za velike titule. Već imamo ponude iz Engleske i Amerike za njega, ali idemo pametno korak po korak. Imamo veliku podršku generalnog sponzora, američke kompanije pića Energy 9 MM, kojima je Haris i zaštitno lice na europskom tržištu” – kazao je Dalibor Ban.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});