googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Brotnjo je na pravom putu – dobili i Čapljinu 3:0

Autor: D. Ivanković

ČITLUK - Nakon neočekivano uspješne jeseni i osvojenog drugog mjesta u polusezoni Druge lige FBiH Skupina Jug određeni pomaci se nastavljaju događati na čitlučkim Barama, pa će tako ove subote u hotelu "Brotnjo" u Čitluku biti održana prva donatorska večera u povijesti HNK Brotnjo, kluba koji je još 2000. godine bio prvak Bosne i Hercegovine.

Čitlučani su imali izvrsnu uvertiru pred ovaj događaj, jer su u prijateljskoj utakmici s visokih 3:0 savladali federalnog prvoligaša Čapljinu što je na prvi pogled iznenađujući rezultat, no onaj tko detaljnije prati zbivanja na čitlučkim Barama u posljednje vrijeme zna kako je ovo samo posljedica izvrsnog rada šefa struke Romea Šapine, a kako se čini igrači imaju i sve bolju podršku klupske uprave, pa se ljepši dani naziru u nogometnom Čitluku.

Brotnjo je protiv Čapljine pobjedu ostvarilo u sastavu: Ivan Vrdoljak, Franko Gugić, Fabio Bulić, Mario Miličević, Veselko Vištica, Silvio Penava, Matej Rozić, Marko Odak, Matej Skoko, Zvonimir Mustapić, Vinko Šekerija. Još su priliku za igru dobili: Filip Puljić, Mateo Bencun, Mario Mikulić i Ivan Šarac. Strijelci su bili Matej Rozić, Silvio Penava i Ivan Šarac.

Klub je u jako teškoj financijskoj situaciji, pa i ovom prilikom su nas iz kluba zamolili da pozovemo na spomenutu donatorsku večeru sve navijače, simpatizere i prijatelje kluba, sve gospodarstvenike i lokalne poduzetnike da se odazovu, te da se na taj način, kako ističe član nove uprave Ivan Ivanković, skupe potrebna sredstva za koliko-toliko normalno funkcioniranje ovog nekoć iznimno uspješnog sportskog kolektiva.

Pored Ivankovića u novu upravu HNK Brotnja ušli su još Andrija Vučić, Mario Korać i Andrija Šego.

“Želimo ulagati u razvoj omladinskog pogona i u razvoj infrastrukture kluba. Zalagat ćemo se i za izgradnju malog umjetnog terena na kojem bi trenirala djeca, jer uvjeti u kojima sad treniraju daleko su od optimalnih” – kazao je Ivanković.

Autor: D. Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});