googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

FOTO: Kočerinski poskoci uspješni u Imotskom

Autor: Dnevno.ba

IMOTSKI - Na međunarodnom memorijalnom taekwondo natjecanju u Imotskom, koje se već tradicionalno održava u čast poginulog hrvatskog ratnog heroja Josipa Jovića upisao je svoj prvi službeni nastup taekwondo klub „Poskok-Kočerin“.

Na natjecanju je nastupilo 430 natjecatelja iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske a „Poskoke“ iz Kočerina predstavljala su 3 natjecatelja u disciplini KICK koji su se izborili za dvije medalje.

Najuspješnija u svojoj kategoriji bila je Kočerinjanka Anamaria Gašpar koja je sa pet pobjeda došla do zlatne medalje i titule najbolje djevojčice u disciplini Kick.

Emanuela Mikulić je osvojila broncu a Matej Kvesić nije došao do medalje iako je imao jednu pobjedu. U klubu trenutno trenira više od 20 dijece s područja Kočerina i okolice, uvjeti u kojima se trenira su odlični a treninzi se održavaju u prostoru osnovne škole Kočerin.

Ovi rezultati pokazuju da se u klubu radilo ozbiljno a u nastavku sezone Kočerinjane očekuje nastup na Prvenstvu Federacije BiH koje će se održati u Čapljini 21.04.2018 godine.

“Čestitam Kočerinjanima na prvim rezultatima za njihov klub a posebno Anamariji koja je svojim nastupom iznenadila i mene samoga. Kočerin je prepun talenata za borilačke sportove a tu imamo i dokaze iz karatea, a evo i taekwondoa. Zato pozivam sve Kočerinjane da ne dopuste da im mladi talenti ostanu ne ostvareni nego da ih usmjere u bavljenje sportom. Klub je u fazi registracije i drago mi je da se pokazala velika volja i želja roditelja djece i ravnatelja škole da se ovaj olimpijski sport zadrži u Kočerinu. Ja im se na tome zahvaljujem kao trener ali i predstavnik Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine, i vjerujem da je ovo tek početak dobrih rezultata ovog sada mladog kluba u BiH” – kazao je u izjavi za Dnevno.ba Petar Boban, trener TK “Poskok” Kočerin.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});