googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

FULHAM PONOVNO U PREMIER LIGI! Izborili pobjedu u šokantnoj završnici na Wembleyu

Autor: dnevno.ba

Nogometaši Fulhama posljednji su putnici u elitni razred engleskog nogometa nakon što su sinoć na Wembleyu u produžetcima slavili protiv Brentforda sa 2:1.

Kao i svaka utakmica u kojoj su veliki ulozi, a u ovoj je ulog bio 150 milijuna funti, nije bila poprište spektakularnog nogometa ali je utakmica bila prava otočka sa puno tempa i čvrstih duela.

Nakon regularnih 90 minuta nismo dobili pobjednika te se otišlo u produžetke.

Tada na scenu stupa junak Fulhama Joe Bryan koji je prvo u 105 minuti iskoristio pogrešku vratara Brentforda koji je očekivao centaršut, te je sa 40 metara poslao loptu u mrežu.

Drugi produžetak je naravno donio potpuno otvoren nogomet u kojem su igrači Brentforda pokušavali izjednačiti ali je ponovno Joe Bryan,obrambeni igrač po vokaciji, zabio svoj drugi gol manirom rasnog strijelca u 117 minuti te se mislilo kako je riješio utakmicu.

No nogometaši Brentforda, koji nisu bili u premiershipu već 73 godine, smanjili su zaostatak minutu prije kraja ali to je bio samo utješni pogodak pa su igrači i navijači Fulhama mogli početi slaviti promociju u najviši rang engleskog nogometa.

Junak Fulhama branič Joe Bryan je u ovoj sezoni u regularnom dijelu natjecanja zabio samo jedan gol ali očito je najbolje sačuvao za sam kraj.

Brentford može žaliti za regularnim dijelom sezone u kojem su se u zadnjem kolu mogli se plasirati direktno u Premier league, ali ju na svom stadionu izgubio od posljednje plasiranog Barnsleya.

Video sa ove zanimljive utakmice možete pogledati ovdje.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});