KOŠARKA: Domaćini ostvarili pobjede u prvim susretima Play-offa polufinalne serije

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - U polufinalnim serijama doigravanja za košarkaškog prvaka Bosne i Hercegovine, koje se igraju na dvije pobjede, u prvim susretima domaćini su bili uspješni, te poveli sa 1:0.

Na Pecari se Sloboda držala dobro prvo poluvrijeme, pa je i zaostatak bio takav (47:43), međutim u nastavku dvoboja do izražaja ipak dolazi veća kvaliteta domaćih i oni rutinski slave 104:90, iako su povremeno vodili i sa više od 20 poena razlike.

Širokobriježane su predvodili Mateo Drežnjak s 23, Ivan Karačić s 22 i Goran Filipović s 20 poena, dok su kod Slobode najraspoloženiji bili Zlatko Jovanović s 27 i Gregory Thondiouf s 20 poena.

Slično kao i u Širokom gosti su se dobro držali prvo poluvrijeme dvoboja u Sarajevu gdje je semafor pokazivao neodlučenih 41:41, no u drugom poluvremenu Sparsi nošeni podrškom svoje publike ipak stižu do trijumfa 88:81 nad aktualnim bh prvakom Zrinjskim, a samim time i vodstva u ovoj polufinalnoj seriji.

Iskusni Kenan Bajramović je postigao 21, a Adin Vrabac 19 poena u momčadi Sparsa, dok je na drugoj strani Sven Smajlagić ubacio 25, a povratnik Marko Ramljak 14 poena.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI