googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Screenshot: X

Luka Modrić je sletio u S. Arabiju. Priredili su mu nevjerojatan doček, ostao je šokiran

Autor: Dnevno.ba

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić dočekan je kraljevski u Saudijskoj Arabiji, uostalom kao i cijela momčad Real Madrida. U ponedjeljak navečer svi su iz prve ruke iskusili kako izgleda gostoprimstvo na saudijski način, piše Dnevno.hr.

Osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine s ostatkom ‘Kraljevskog kluba’ doputovao je u Rijad gdje će u srijedu igrati polufinale Španjolskog superkupa protiv Atletico Madrida. Već na samom aerodromu za Modrića i društvo je pripremljen poseban doček.

Po dolasku je Modrić u ruke dobio cvijeće, dok je prolazio njegovo su ime zazivali okupljeni navijači, domaćini su sa strane u rukama držali pozlaćene pehare, dok je u pozadini svirala glazba. Luka nije stao kod navijača koji su ga zazivali, ali im je kratko odmahnuo.

Nisu odustali od kupnje
Podsjećamo, upravo je Modrić tiha patnja Saudijaca već dulje vrijeme. Na stolu je Modrić prošlog ljeta imao basnoslovnu financijsku ponudu, ali je istu odbio i produljio vjernost Real Madridu.

Klubovima poput Al Ahlija i Al Ittihada novac nije problem i nema sumnje kako će bogati saudijski klubovi velikim svotama licitirati i nadolazećeg ljeta kada Modriću istječe ugovor s Realom.

U brojnim prilikama Modrić je isticao svoju ljubav prema Realu i želju da ostane u Madridu, a ostaje za vidjeti hoće li mu ‘Kraljevi’ ponuditi novo produljenje prije početka Europskog prvenstva u Njemačkoj. Saudijci priželjkuju da se to ne dogodi i spremni su opet duboko posegnuti u džep…

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});