fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Wikimedia Commons

MOĆNICI IZ SJENE KONTAKTIRALI DANU WHITEA: UFC se neće održati, zaustavljaju sve priredbe!

Autor: dnevno.ba

Nepoznati otok, hotel na indijanskom teritoriju u Kaliforniji bio je spreman, ali White je u noći s četvrtka na petak po našem vremenu, bio primoran otkazati UFC 249 zbog krize uzrokovane pandemijom korona virusa.

“Svim borcima koji su s nama na ugovoru, želim da se osjećaju sigurno i da provedu ovo vrijeme sa svojim obiteljima, da pokušaju uživati. Neka se ne brinu o financijama jer dobit će borbe koje su im propisane ugovorom. Osim toga, pobrinut ću se za one koji su bili spremni nastupiti 18. travnja. Pobrinut ću se za što više ljudi mogu i pokušat ću im olakšati ovo vrijeme”, rekao je predsjednik UFC-a.

U ekskluzivnom razgovoru s Brettom Okamotom, White je otkrio da je naredba došla sa samog vrha Disneya(!), jedne od najmoćnijih kompanija svijeta, koja u svom vlasništvu između ostalog ima ESPN, najveću svjetsku sportsku mrežu na čijim se kanalima i servisima prenose UFC priredbe.

“Ovo sve je od prvog dana bila jedna velika bitka. Otkad je pandemija krenula, danima i noćima smo se borili da održimo ovu priredbu. Danas smo dobili poziv s najvišeg mogućeg nivoa u Disneyu i u ESPN-u. Cijelo vrijeme govorim kako je ovo sjajno partnerstvo i ESPN je napravio sjajne stvari za nas. Ovog puta su me nazvali i zatražili od mene da ne odradim priredbu iduće subote”, rekao je White, da bi odmah potvrdio i ono što do sada nije htio, lokaciju koja je zapravo jučer izašla u javnost.

“Sve smo imali spremno. Tachi Palace, kompleks unutar indijanskog rezervata, je stao uz nas i bio je tu cijelo vrijeme. Mogu vam reći jednu stvari. Kad se svijet vrati u normalu, priredba planirana za Kaliforniju će se održati u Tachi Palaceu. Dovesti ću im velike borbe jer cijenim što su cijelo vrijeme ostali uz mene u ovom.”

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});