googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
AP Photo/Manu Fernandez/Gulliver Image

Nove velike brige za Novaka Đokovića: Otac Srđan nastradao je u bizarnoj nesreći

Autor: Dnevno.ba

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, završio je u nedjelju u bolnici, te će morati na operaciju. Srpski mediji navode kako se ozlijedio dok je hranio ptice, pao je sa stolca i slomio nadlaktičnu kost.

Đokovićevom ocu ukazana je pomoć na odjelu ortopedije, a nakon toga je utvrđeno da će morati ostati u bolnici zbog ozbiljnosti ozljede. Prema najnovijim informacijama Đoković je slomio kost na dva mjesta, te će se stoga morati podvrgnuti operativnom zahvatu.

Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta, je odmah nakon što je saznao lošu vijest došao u posjet svom ocu u Klinički centar u Beogradu u društvu svog strica, inače Srđanovog brata Gorana Đokovića.

AP Photo/Gregorio Borgia/Guliver Image

Nova promjena

Srpski tenisač bit će uz svog oca i narednih dana jer se trenutno u Beogradu priprema za turnir u Rimu na kojem će igrati između 8. i 19. svibnja. Stoga će još neko vrijeme moći posjećivati oca u bolnici.

 

Inače, uoči nastavka sezone u kojoj još nije osvojio nijedan trofej Đoković se odlučio na novu promjenu u svom stručnom stožeru, te je angažirao austrijskog kondicijskog trenera Gebharda Gritscha s kojim je već ranije uspješno surađivao između 2009. i 2017. godine.

Ivanišević konačno otkrio razlog razlaza s Đokovićem pa poručio: ‘Bilo je naporno…’

“Zgrabio sam ogromnu priliku da radim s fantastičnim tenisačem. Kada smo započeli suradnju Novak je bio treći na svijetu. Moj zadatak je bio dovesti ga u savršenu tjelesnu spremu, a proboj se dogodio 2011. godine kada je prestigao Federera i Nadala”, prisjetio se jednom prilikom Gritsch, koji bi tako Đokovića trebao pripremati za ATP Masters u Rimu i Roland Garros.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});