googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Novi spektakl na Santiago Bernabeu

Autor: Sportske.ba

MADRID - Večeras s početkom u 20.45 sati u Madridu se igra uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka između Bayerna i Reala. Kraljevi imaju velikih 2:1 iz prve utakmice, ali Nijemci ne dolaze s bijelom zastavom u španjolsku prijestolnicu.

“Ne mislim da moramo puno toga mijenjati. Odigrali smo dobru utakmicu u Münchenu. Moramo igrati s visokim intenzitetom, ali i zabijati golove jer smo prošle srijede bili malo nepažljivi u tom dijelu igre”, ističe Bayernov ofanzivac James Rodriguez.

On je bivši igrač Reala i dobar dio pitanja bio je vezan uz to. Hoće li slaviti pogodak, kakav doček očekuje, je li mu igranje protiv Reala dodatan motiv… Što se proslave gola tiče, Rodriguez će u slučaju da bude strijelac, “izvesti Salaha”.

“Pogodak protiv Reala neću slaviti! Meni je u Madridu bilo dobro. Bile su to tri jedinstvene godine i osvojio sam dosta trofeja. Poštujem ovaj klub i navijače i zato neću slaviti”, poručio je Kolumbijac i nastavio:

“Ne moram ja nikome ništa dokazivati. Sada sam u Bayernu, sretan sam tu. A što se tiče dočeka u Madridu, nadam se da će me navijači primiti lijepo jer sam uvijek davao sve od sebe.”

Na druženju s novinarima je osim Jamesa bio i napadač Thomas Müller.

“Iskoristili smo prvu utakmicu da analiziramo što ćemo napraviti i na koji način to želimo napraviti. Pokazali smo da šanse možemo stvoriti, sada treba biti pohlepan i zabiti golove”, kaže Müller koji ne želi stavljati suđenje i potencijalne dvojbene odluke u prvi plan.

“Usredotočeni smo na igru, ne želimo stvarati pritisak sucima. Oni su i bez toga dovoljno pod pritiskom. I on je samo čovjek”, kaže njemački reprezentativac.

Müllera su novinari suočili sa zanimljivim podatkom. Nikada nije zabio Realu.

“To sam saznao tek ovog tjedna! Nisam to znao i to mi je dodatni razlog da budem ‘pohlepan’ u uzvratu polufinala. Ali ako ćemo proći dalje, nebitne su mi osobne statistike”, zaključuje Müller.

Trener Jupp Heynckes prilično je samouvjeren bio dan uoči uzvrata s Realom.

“Nebitno je koliko je puta Bayern izgubio od Reala proteklih godina jer ja nisam bio trener. Mi smo potpuno drugačija momčad u odnosu na prošlu sezonu iako ima dosta istih igrača. Ali igramo i razmišljamo drugačije! U nogometu, želja može pomaknuti planine. Nećemo odustati!”, poručio je Heynckes.

A onda je istaknuo nešto što su podcrtali i igrači.

“Moramo biti efikasniji nego u prvoj utakmici. Real je u toj prvoj iz četiri šanse zabio dva gola…”, naglasio je Heynckes i zaključio:

“Nije Real tako stabilan kako se čini…”.

Autor: Sportske.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});