googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Fena

Ovo postaje opasno! Ultrasi uzvratili udarac: Pogledajte što su uradili pripadnicima Red Army

Autor: Dnevno.ba

Članovi navijačke skupine Ultras Mostar, nepunih mjesec dana nakon što su ostali bez svojih udarnih transparenata, uzvratili su udarac.

Kako doznajemo, u petak 3. svibnja, pod još uvijek nepoznatim okolnostima pripadnici Ultrasa oduzeli su oko 50 transparenata svojih protivnika Red Armya.

Nakon sinoćnje utakmice Velež – Posušje (2:0), Ultrasi su napali pripadnike Red Army te im oteli mnoge transparente, među kojima i onaj udarni, veliki, s natpisom “Red Army”.

Kontaktiran je i MUP Hercegovačko – neretvanske županije u kojem su Bljesak.info obavijestili kako proteklog dana nisu imali zabilježene nikakve izgrede u gradu. O svom novom plijenu na društvenim mrežama izvijestile su i navijačke skupine.

Screenshot

Podsjećamo, 8. travnja su članovi Red Armyja oduzeli neke od udarnih transparenata svojih protivnika. Tada je na službenoj stranici navijačke skupine objavljena fotografija ukradenih transparenata okrenutih naopako.

“Da sam Ultras ja, ne bi’ im’o sna, ne bi’ spav’o ja, dok je đavola”, poručili su navijači Veleža.

Screenshot

Sve se odigralo nakon večerašnje utakmice između Zrinjskog i Zvijezde 09, a u ‘sačekuši’ koja je nastala poslije u jednoj stambenoj zgradi jedna osoba je ozlijeđena.

Velež bolji od Posušja, Željezničar svladao Tuzla City

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});