googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Mario Obrdalj/ Fena

Petrović najavio finale Kupa: ‘Bio bih najsretniji čovjek na svijetu da podignemo pehar’

Autor: FENA

U srijedu će se u Mostaru sastati Zrinjski i Borac u prvom susretu finala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine.

– U derbijima detalji odlučuju. Znamo se jako dobro, oni znaju naše kvalitete, mi znamo njihove, ima tu dobrih igrača na obje strane. Najvažnije je da mi sutra imamo energiju, volju i želju za trofejom. Mi imamo kvalitetu, svi smo zdravi i ne sumnjam u svoje igrače – najavio je sutrašnju utakmicu trener Plemića Željko Petrović.

S obzirom da se ove godine u finalu Kupa igraju dvije utakmice, Petrović očekuje da će Banjalučani opreznije ući u sutrašnju utakmicu, dok momčad Zrinjskog, po njegovim riječima, neće kalkulirati, pogotovo ne na svom terenu:

– Borac je iskusna ekipa koja igra europski način, igraju pametno na rezultat. Imaju svoje ustaljene šablone i tako dobivaju utakmice. Da su nešto odigrali „vau“, uz sve poštovanje, nisu. Ali vidiš da su toliko pametna i iskusna ekipa, pobjede 1:0, i to je to. S druge strane, mi smo Zrinjski, igramo kući i ja neću mijenjati naš stil igre. Ja mislim da mi imamo takve igrače da se ne možemo braniti. Imamo ekipu koja se želi nadigravati i koja uvijek ide na pobjedu.

Foto: FK Borac Banja Luka

‘Za mene je ovo finale utakmica života’

Petrović je dodao kako je finale Kupa jedna od najvažnijih utakmica za momčad Zrinjskog u ovoj sezoni.

– Za mene je ovo finale utakmica života, nešto posebno. Nemam stresa, imam dobar osjećaj i ja bih zaista bio najsretniji čovjek na svijetu kad bih podigao pehar – zaključio je Petrović.

Utakmica u srijedu igra se od 18 sati, a uzvrat je 22. svibnja u Banjaluci.

 

Autor: FENA
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});