googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Pjanić u Ligi prvaka ponovno na Barcu, Džeko kontra Atletica i Chelsea-ja

Autor: Sportnet.hr

NYON - U Nyonu je održan ždrijeb skupina Lige prvaka, a ponovno smo dobili niz vrlo zanimljivih skupina. Svakako se ističu dvoboji u skupinama između PSG-a i Bayerna te Barcelone i Juventusa, a tijekom ždrijeba dodijeljene su i nagrade najboljima u prošloj sezoni, Luka Modrić proglašen je za najboljeg veznjaka.

I novo izdanje Lige prvaka donijet će nam niz spektakularnih dvoboja. Ždrijeb u Nyonu stavio je niz velika zajedno u skupine pa nas tako očekuju blockbuster dvoboji i ove sezone.

“Sretnik” koji je izvukao PSG je Bayern, a ždrijeb ih je smjestio u skupinu B gdje će biti veliki favoriti za prolaz u društvu Anderlechta i Celtica. Prve dvije pozicije trebale bi biti rezervirane za Bavarce i Parižane i teško je zua vjerovati da tu može biti kakvih iznenađenja.

Juventus je prošle sezone u polufinalu Lige prvaka svladao Barcelonu, a kuglice su ih sada smjestile zajedno u skupinu. I ovdje su oni veliki favoriti za prolaz dok će se Olympiakos i Sporting iz Lisabona boriti za treće mjesto i ostanak u Europi i na proljeće.

Vrlo zanimljive protivnike dobili su Luka Modrić i Mateo Kovačić u skupini H, Modrić se vraća u London gdje će igrati protiv svojeg bivšeg kluba Tottenhama, a Madriđani će još jednom u Ligi prvaka imati za protivnika i dortmundsku Borussiju. APOEL ima vrlo malo šansi u ovoj skupini.

U skupini A Manchester United favorit je za prvo mjesto u društvu Benfice, Basela i moskovskog CSKA, a velika borba za prva dva mjesta vodit će se u skupini C. Naime Chelsea, Atletico Madrid i Roma imaju cilj prolaska skupine dok će im društvo praviti Qarabag.

Slovenski prvak Maribor nalazi se u skupini sa Spartakom, Sevillom i Liverpoolom.

Inače tijekom ždrijeba dodijeljene su i nagrade najboljima u prošloj sezoni pa je tako u konkurenciji za najboljeg veznjaka Lige prvaka nagradu odnio Luka Modrić. Najbolji vratar je Gianluigi Buffon, obrambeni igrač Sergio Ramos, a napadač Cristiano Ronaldo koji je ujedno i najbolji igrač Lige prvaka.

Skupina A:
Benfica
Manchester United
Basel
CSKA Moskva

Skupina B:
Bayern
PSG
Anderlecht
Celtic

Skupina C:
Chelsea
Atletico Madrid
Roma
Qarabag

Skupina D:
Juventus
Barcelona
Olympiakos
Sporting Lisabon

Skupina E:
Spartak Moskva
Sevilla
Liverpool
Maribor

Skupina F:
Šahtar
Manchester City
Napoli
Feyenoord

Skupina G:
Monaco
Porto
Bešiktaš
RB Leipzig

Skupina H:
Real Madrid
Borussia Dortmund
Tottenham
APOEL Nicosia

Autor: Sportnet.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});