googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PL BiH: Petrović sudi nedjeljni derbi na Pecari, a Grbić subotnji na Bilinom Polju

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Nogometni premijerligaši Bosne i Hercegovine prije reprezentativne pauze ovoga vikenda odigrat će još jedno prvenstveno kolo, a derbi susret je na rasporedu u Širokom Brijegu gdje će istoimeni domaćin ugostiti momčad Željezničara. Susret na Pecari ujedno je jedini u sklopu nedjeljnog dijela programa budući da se pet preostalih utakmica igra u subotu. Susret će suditi Dragan Petrović iz Banja Luke, a izravno će ga od 20 sati prenositi Moja TV.

Subotnji večernji termin od 20 sati rezerviran je za sraz Čelika i vodećeg Sarajeva, a pravdu u ovom dvoboju dijelit će Zoran Grbić iz Prijedora. Također će ga prenositi Moja TV. Nema sumnje kako će obje utakmice biti jako dobro posjećene i pobuditi veliko zanimanje gledatelja.

U subotnjem terminu od 17 sati igraju se četiri preostala susreta, a BHT 1 će prenositi utakmicu sa Gradskoga stadiona u Bijeljini gdje se sastaju Radnik i GOŠK. Sabrija Topalović iz Zenice dijeli pravdu igračima Mladena Žižovića i kolege mu Feđe Dudića.

Tuzla City se u derbiju začelja sastaje sa Zvijezdom ’09, a susret dvaju novih premijerligaša sudit će Mateo Musa iz Čitluka, dok Širokobriježanin Frano Jelić ima ulogu glavnoga suca na utakmici Mladosti i Slobode.

Krupa je domaćin aktualnom prvaku Zrinjskome koji se pobjedom u zaostaloj utakmici sa Zvijezdom približio vodećima na ljestvici, pa je i subotnje gostovanje kod Krupe svakako dobra prilika za dodatni proboj ka samom vrhu prvenstvenoga poretka. Utakmicu u Krupi vodit će Admir Šehović iz Sarajeva.

Parovi 8. kola

Subota, 01. rujna (17.00)
KRUPA NA VRBASU: Krupa – Zrinjski (Sudac: Admir Šehović – Sarajevo)
DOBOJ KOD KAKNJA: Mladost – Sloboda (Sudac: Frano Jelić – Široki Brijeg)
BIJELJINA: Radnik – GOŠK (Sudac: Sabrija Topalović – Zenica) – BHT 1
TUZLA: Tuzla City – Zvijezda ’09 (Sudac: Mateo Musa – Čitluk)

Subota, 01. rujna (20.00)
ZENICA: Čelik – Sarajevo (Sudac: Zoran Grbić – Prijedor) – Moja TV

Nedjelja, 02. rujna (20.00)
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg – Željezničar (Sudac: Dragan Petrović – Banja Luka) – Moja TV

Poredak:
Sarajevo i Željezničar 14, Široki Brijeg 13, Zrinjski 12, Sloboda i Čelik 11, Krupa i Radnik 10, GOŠK 6, Tuzla City 4, Mladost i Zvijezda ’09 3 boda.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});