googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Vlado Kos / CROPIX

Povratak Perišića u Hajduk oduševio Španjolce: ‘On je elita europskog nogometa, odabrao klub iz kojeg je ponikao’

Autor: Dnevno.ba

Španjolski AS sastavio je popis najvećih iznenađenja u proteklom prijelaznom roku.

Na popisu među 13 poslova koje Španjolci smatraju iznenađenjima našao se i povratak Ivana Perišića u Hajduk. Još neka vrlo poznata imena iz svijeta nogometa dijele listu s Perijom.

Mjesto su dobili Jerome Boateng, Donny van de Beek i Gio Reyna. Uz svako ime ide i opis transfera, pa tako uz Perišića je stajao njegov opis. “Stari roker se vraća kući. Nakon više od 10 godina”, pisalo je, prenosi Direktno.

Foto: Tom Dubravec/Cropix

‘Perišić je elita europskog nogometa’

Naglašavaju kako je Perišić elita europskog nogometa, ali da je odabrao klub iz kojeg je ponikao. “Splitski Hajduk posudio je igrača koji je iz njega otišao kao dijete”, stajalo je.

Španjolci naglašavaju da se Perišić kući vraća kao legenda, ali nisu izostavili napomenuti da je ozlijeđen. “Jedini problem je što je u rujnu pokidao križni ligament i neće zaigrati tako brzo”, pisalo je na kraju.

Podsjetimo, Perišić će u Hajduku igrati za jedan euro mjesečno kao i Nikola Kalinić, koji je u klub stigao ranije u ovom prijelaznom roku. Zadnji transfer Hajduka u ovom prijelaznom roku bio je, bivši igrač Dinama, Josip Brekalo.

Zrinjski doveo još jedno pojačanje u vezni red, poznato lice se vratilo u Mostar

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});