googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Radošević htio dati dres, Rooney ga nije uzeo

Autor: 24sata

Josip Radošević izgledao je zatečeno, dok je zvijezda Evertona samo produljila. Nije jasno što se točno dogodilo, Englezi pišu da Rooney nije htio dres Hajdukovog veznjaka, Evertonovi navijači sprdaju se s Radoševićem na društvenim mrežama...

Čim je sudac odsvirao kraj na Poljudu (1-1), Radošević je dotrčao do Rooneya i tražio ga dres. Englez ga je skinuo, predao mu ga, a kad je Josip počeo skidati svoj, Wayne mu je nešto rekao i produljio dalje. E sad, je li mu rekao da će uzeti njegov dres kasnije, da mu ne treba jer ih ima na tone ili što već, ne znamo.

Postoji mogućnost i da je Radošević Rooneya pitao može li zadržati svoj dres u kojem je zabio prekrasan gol za 1-0… U nekakvom normalnom svijetu, igrači nakon utakmice razmjenjuju dresove. OK, ponekad zvijezde poput Rooneya odbiju dati dres jer su ga nekome obećali, drugom igraču, prijatelju, bratu, stricu… Ali da igrač odbije primiti protivnički dres, nakon što da svoj, a ovo tako izgleda, e to nismo još vidjeli.

Ali vidjeli smo Waynea Rooneya kako usred akcije namjerno baca još jednu loptu u igru, gura Juranovića s leđa u prvoj utakmici, a na kraju smo vidjeli i tužno lice Josipa Radoševića. Inače, Evertonovim igračima rečeno je da zadrže svoje dresove nakon utakmice protiv Hajduka kako bi ih prodali na aukciji, a sav novac išao bi u dobrotvorne svrhe. No čini se da to nitko nije rekao Rooneyu.

Autor: 24sata
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});