googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

STIŽE NAJVEĆA PROMJENA IKADA Ovako će izgledati novi Facebook!

Autor: Dnevni avaz

Svakog dana Facebook radi na novim opcijama koje će vas još duže zadržati unutar aplikacije. Trenutno u Facebooku testiraju nadogradnju za preglednik unutar aplikacije, koja će uskoro biti dostupna za preuzimanje.

Osim što će se vizualno promijeniti, Facebookov browser će dobiti mogućnosti koje imaju Chrome, Firefox i drugi preglednici. Prije svega tu će biti prostor za upisivanje web adrese stranice koju želite posjetiti.

Pritom će u dnu biti informacije o popularnosti teksta kojeg čitate ili fotografije koju gledate. Osim toga, s novom nadogradnjom dolaze i tipke za naprijed i nazad, koje će omogućiti navigaciju kroz stranicu, što do sada nije bilo dostupno.
primjer d 19012016

Kao i do sada, u gornjem desnom uglu bit će tipka s dodatnim opcijama, pa će tako i nadalje biti moguće poslati link putem Messengera ili ga kopirati, odnosno snimiti za kasnije.

Kako bi mogao funkcionirati kao samostalni preglednik, Facebook će morati uvesti i tabove, koji nedostaju i u novoj verziji. Vjerojatno im je to sljedeći potez, piše Tehnoklik.

Kako javlja The Next Web, trenutno vrlo mali broj korisnika može vidjeti novi browser. Većina njih je izabrana za testiranje i vlansici su iPhonea. Svi ostali će se morati strpiti još koji mjesec.

 

Autor: Dnevni avaz
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});