fbpx
Damjan Tadić/Cropix

Plenković: Milanović je isključivo kao jedan poraženi ljubomorni luzer krenuo napadati rješenje koje je donio Schmidt zahvaljujući lobiranju Vlade

Autor: dnevno.ba

Nezadovoljstvo ponovnim izborom Željka Komšića izrazio je predsjednik Republike Zoran Milanović. Zbog toga je ponovno uputio kritike na račun Vlade Andreja Plenkovića. Premijer Andrej Plenković odgovorio je da je Milanović naštetio borbi za interese Hrvata u BiH te da je cijela njegova priča naknadne pameti sramotna i licemjerna. Na Milanovićeve izjave prvi je reagirao HDZ, a zatim i ministar obrane Mario Banožić.

 Milanović je isključivo radio štetu pa je onda danas kao jedan poraženi ljubomorni luzer krenuo napadati rješenje koje je donio Schmidt zahvaljujući lobiranju Vlade, a ne njega. Dakle, usprkos i unatoč njemu zaštitili smo prava Hrvata, rekao je Plenković.

– Milanović dodatno pridonosi Komšićevim glasovima svojom izjavom u nedjelju dok traje izborni proces, dakle svaka njegova izjava je dodatno motivirala Bošnjake da glasaju za Komšića kao hrvatskog člana Predsjedništva, da se ne izabere Borjana Krišto. To je jasno kao dan, to svatko tko prati procese vidi, ustvrdio je premijer.

 

 

 

0 seconds of 39 secondsVolume 100%

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI