fbpx

DNEVNO TOP 3: Mate Bulić, Miro Kraljević, Jonathan Moore…

Autor: Dnevno.ba

MEĐUGORJE - Dnevno.ba donosi TOP 3 izjave za današnji dan (četvrtak, 27. srpnja 2017. godine):

1. MATE BULIĆ – “Ako treba pjevat ću na Čilićevoj svadbi”!

Da, to je izjavio poznati folk pjevač iz Blatnice kod Čitluka. I što reći nego – svaka ti čast Mate. To se zove žrtva, to se zove domoljublje i mi uopće ne sumnjamo kako bi Vi pjevali i bilo kome drugome da Vas pozove u svatove, bez obzira na Vaše obaveze i stalne gaže. Samo je jedan Bulić Mate, eto toliko da znate.

2. MIRO KRALJEVIĆ – “Netko potiče priče o iseljavanju samo da se iselimo”!

Ni više ni manje nego za Večernji list ovo izjavi gradonačelnik Širokog Brijega. Lako je Kraljeviću za druge, nama je bitno samo da Vi ne selite, jer toliko toga dobroga ste za Široki Brijeg napravili kroz ova Vaša četiri mandata… Toliko ste unaprijedili proizvodni sektor da je to čudo jedno.

Možda netko ipak postoji tko i realizira iseljavanje, a ne samo što ga potiče? Možda je taj netko unutar neke političke stranke, a netko tko je dio te iste političke stranke vrlo dobro zna tko je taj netko i u čijem interesu to čini, pa povremeno po nečijem naputku “zakukuriče”. I na kraju krajeva gradonačelniče, kada ćete objaviti podatke o tome koliko ste svojih sugrađana zaposlili u proizvodnom sektoru kroz ta četiri mandata, pa da malo usporedimo Vaše rezultate s učincima lokalnih načelnika u Goraždu, Tešnju ili Visokom?

I to što ima Široki Brijeg u proizvodnom sektoru ne treba nikome poželjeti, jer kako se tu iživljava nad radnicima, a sve zbog što obilatijeg punjenja stranačke kase, priča je za sebe, priča koja vrhunac doživljava onog izbornog dana kada se radnici tjeraju na glasanje kako bi Vi sačuvali svoje fotelje. Ipak, netko mora ostati i na rodnoj grudi.

3. JONATHAN MOORE – “OESS je zadovoljan situacijom u Stocu, privremeni ured ćemo zatvoriti”.

I ovaj ga baš “basa”! Vi ste i proizveli situaciju takvu kakva je bila da bi imali razlog otvoriti ured u Stocu, jer što se tiče običnog naroda kontinuirano imamo pomirljive tonove s obje strane, ali kada Vi vidite koliko se obični ljudi ponovno zbližavaju sami zakuhate “kašu”.

Nego, dragi Džone, taj ured nikada niste ni trebali otvarati, a kad ga već zatvarajte nemojte da Vam taj prostor zjapi prazan. Mi Vam savjetujemo da otvorite kladionicu, jer što naš narod kaže “Đavlu uvik malo”.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI