fbpx
FENA

BRAT ČOVJEKA KOJEM JE AMPUTIRANA NOGA NAKON PUCNJAVE KOD GRUDA: “Osoba pucala iz kalašnjikova ljetos je bacila bombu pod stolove u objektu”

Autor: dnevno.ba

U pucnjavi koja se sinoć dva sata iza ponoći dogodila u mjestu Gorica u općini Grude, ubijene su dvije i ranjene još dvije osobe. U ovom krvavom pohodu napadač je koristio kalašnjikov kojim je pucao po ljudima koji su sjedili u kafiću Zmaj. Ekipa N1 je porazgovarala i s bratom muškarca koji je teško ranjen.

Ferdo Galić, brat muškarca inicijala Ž.G. (1949.) koji je teško povrijeđen u pucnjavi uslijed čega mu je jedna noga amputirana, a druga u pitanju, kazao je da ne pamti da se dogodila veća tragedija u Zapadnoj Hercegovini.

– Ta osoba koja je sinoć pucala iz kalašnjikova još jednom je ljetos bacila bombu također pod stolove u objektu i na svu sreću nikome ništa nije bilo uspjeli su se spasiti. Još je jednom nerede napravio, imao je uz sebe pušku. To se sve događa jer policija ne radi svoj posao i to bih ponovio sada i pred načelnikom policije da je ovdje sada pored mene. Tada je on već trebao biti u zatvoru – kazao je Galić za N1.

Kazao je da mu je brat dobio teške povrede i da su mu jednu nogu amputirali u bolnici u Mostaru.

– I desna mu je noga u pitanju, u njoj su šarafi i ploče… Probudio se i u užasnim je bolovima i još nije svjestan da mu je noga amputirana. Ne zna uopće da su ova dvojica naših mještana poginula, to su mu prijatelji. Sinoć je taj lokal bio krcat ljudima i svi su legli na pod, bježali po ulicama, u kuće i gdje su mogli da se sakriju dok napadača dvojica muškaraca nisu svladali. Čuo sam da je ispucano 29 metaka. Nakon toga je došla policija- naveo je.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI