googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ČOVIĆ: “Nećemo biti naivni, nećemo upasti u zamku”

Autor: Slobodna bosna

SARAJEVO - Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović govorio je danas, između ostalog, o Prijedlogu zakona o izbornim jedincima i broju mandata Parlamenta FBiH.

Danas je Klub Bošnjaka u Domu naroda Parlamenta FBiH predao zahtjev za održavanje izvanredne sjednice čija bi točka bila razmatranje Prijedloga zakona o izbornim jedincima i broju mandata Parlamenta FBiH, u čijem usvajanju nisu sudjelovali zastupnici HDZ-HNS u Zastupničkom domu.

“O poruci možemo razgovarati, ona je vrlo loša. Sama činjenica da su bošnjačke stranke zajednički krenule u jednu aktivnost koja odudara od odluke Ustavnog suda, sad se traže neka druga rješenja. Naravno da ćemo mi, koristeći prije svega poštivanje Ustava i zakona, tako se i ponašati kada je u pitanju Dom naroda, sve sa ciljem da vrlo praktično pokažemo svima da moramo osigurati legitimne predstavnike tri naroda na svim razinama vlasti, kako bi stvorili ambijent da nemamo krize nakon izbora. Dat ćemo puni doprinos, ali isto tako nećemo biti naivni oko toga dijela, nećemo upasti u zamku da kršimo Ustav, ili odredbe Ustavnog suda BiH na bilo koji način”, kazao je Čović.

Autor: Slobodna bosna
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});