fbpx
FOTO FENA /Harun Muminovic

Dragan Čović uputio brzojav sućuti predsjedniku i premijeru Poljske povodom jutrošnje nesreće

Autor: Fena

Povodom jutrošnje stravične prometne nesreće u Republici Hrvatskoj, u kojoj su tragično nastradali i ozlijeđeni državljani Republike Poljske, zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je brzojav sućuti predsjedniku Republike Poljske Andrzeju Dudi i predsjedniku Vlade Republike Poljske Mateuszu Morawieckom.

– S velikom tugom i žaljenjem nas je zatekla vijest o stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u Republici Hrvatskoj, u kojoj su na putu prema Međugorju, tragično nastradali državljani Republike Poljske.

Vama, obiteljima i prijateljima nastradalih, kao i cjelokupnom narodu Republike Poljske, u ime hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine i u svoje osobno izražavam duboku sućut i suosjećanje u ovim teškim trenutcima.

Neka dragi Bog podari vječni mir i spokoj nastradalima, a ozlijeđenima brz oporavak.

Molim Vas da izraze iskrene sućuti prenesete obiteljima tragično nastradalih – kaže se u brzojavu sućuti zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragana Čovića, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

 

Autor: Fena

ZADNJE VIJESTI