FOTO: “Uvijek vjerni” održali skupštinu u Žepču, jednoj od svojih najaktivnijih podružnica

Autor: Danijel Ivanković / Dnevno.ba

ŽEPČE - Skupština navijačke udruge "Uvijek vjerni" održana je ove subote u Žepču gdje je tom prilikom boravilo tridesetak povjerenika udruge iz Bosne i Hercegovine, te Republike Hrvatske.

U Žepču je tako, između ostalih, boravilo i čelništvo udruge “Uvijek vjerni” Bosna i Hercegovina, te čelništvo udruge “Uvijek vjerni” iz RH na čelu s predsjednikom Mijom Šokčevićem i dopredsjednikom Željkom Bulićem uz brojne članove iz Mostara, Gruda, Širokog Brijega, Ljubuškog, Posušja, Viteza, Busovače, Žepča i drugih krajeva iz Republike Hrvatske i BiH.

Skupština je održana u prostorijama OV-a Žepče, a druženje je nastavljeno posjetom vinoteci “Povratak”.

Nakon ugodnog boravka u vinoteci članovi udruge, uz nazočnost općinskog načelnika Mate Zovka, te predsjednika HVIDR-e HercegBosne Dragana Radića položili su vijenac ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima, a ovom prilikom posjetili su i spomen sobu.

Na svečanoj večeri koja je održana u večernjim satima u Motelu “California” uz prisustvo visokih uzvanika, povjerenika i navijača predstavljen je i jedan novi projekt udruge nazvan “Navijačka karavana”.

Prema najavama, nakon Skupštine Udruge “Uvijek vjerni” u Žepču u narednim mjesecima ovaj kraj bi navodno trebali posjetiti legendarni hrvatski izbornici Zlatko Dalić i Miroslav Ćiro Blažević.

Udruga navijača “Uvijek vjerni” postoji posljednjih desetak godina, a Žepče se službeno priključilo prošle godine. Velikom zaslugom povjerenika Josipa Hrkaća – Baće Žepče u ovom trenutku broji preko 1.000 članova, a njih stotinjak aktivno prati nogometnu reprezentaciju “Vatrenih” što je apsolutno za svaku pohvalu, jer ujedno spadaju u red najaktivnijih članova kompletne udruge.


Dodajmo na kraju kako su ovdašnjim članovima udruge “Uvijek vjerni” dodijeljene i prigodne krunice koje su posebno izrađene baš za ovu priliku.

Autor: Danijel Ivanković / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI