fbpx

FOTOUBOD: Jedan manje – U Posušju “stradao” stacionirani radar!

Autor: Dnevno.ba

POSUŠJE - Zapadnohercegovačka županija nedavno je ušla u knjigu Guinnesovih rekorda po broju policijskih radara, jer ih trenutno na prostoru četiri ovdašnje općine (Posušje, Grude, Ljubuški i Široki Brijeg) u prosjeku, navodno, ima po jedan na svakih 1.000 žitelja!

Po broju radara prednjači općina Posušje, pa se proračun županije logično najbolje puni u Posušju. I bez obzira što ovdašnji političari, te policijski dužnosnici naglašavaju dobre strane jednog ovakvog “projekta” po svemu sudeći ima i onih koji ne dijele takvo mišljenje.

A da je to tako najbolje prezentira primjer iz dijela ove općine gdje je proteklih dana stradao jedan od tih stacioniranih radara (na lokalitetu Bage/golf igralište…).

Iz policije se još nisu oglasili da li je do “ranjavanja” njihovog odanog “pajde” došlo tupim ili oštrim predmetom. Možda ovih dana sazovu i press konferenciju i daju svoj komentar, dakako pod uvjetom da su pronašli novog glasnogovornika komesara policije pošto se bivši nakon dugogodišnje vrhunske karijere prepustio nekim drugim, kako se čini poslovima “kancelarijskog” tipa!

radar1-posusje260320171

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI