googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Haračić: Slobodno prenesite šefu, znam da sve pratite!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO – Nakon cijele medijske farse, koja se vrtjela zadnjih dana oko Amre Haračić, zastupnice u Federalnom parlamentu koja je napustila Demokratsku frontu, danas je izjavila je da je podnijela krivičnu prijavu protiv ove stranke i njenog predsjednika Željka Komšića.

„S obzirom na sramotan potez Demokratske fronte i njihov pokušaj montiranja moje e-mail prepiske, danas sam podnijela prijavu Federalnoj upravi policije, Odjel internet-kriminal, protiv Demokratske fronte i Željka Komšića kao odgovornog lica. O svemu dalje će govoriti nadležno tužiteljstvo i drugi istražni organi“, napisala je Haračić na Facebooku.

Haračić je, također, najavila pokretanje privatne tužbe zbog klevete.

„Ja se istine ne bojim i jedva čekam da sve dobije svoj sudski epilog. Ovi što su se pritajili, slobodno neka prenesu šefu stranke, znam da sve prate. Odlični ste mu savjetnici, vjerojatno ćete ga koštati još jednog mandata u Predsjedništvu“, navodi ona u objavi.

Amra Haračić izjavila je jučer medijima da su se u javnosti pojavili, kako tvrdi, montirani e-mailovi na osnovu kojih ju je DF optužio da je nudila svoj mandat predsjedniku Pokreta demokratske akcije Mirsadu Kukiću i predsjedniku Kantonalnog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Tuzlanskog kantona Enveru Bijediću.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});