googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

HLL: Žao nam je što naš narod nije prepoznao dr. Dianu Zeleniku kao osobu!

Autor: Dnevno.ba

LIVNO - Hrvatska lista za Livno čestita svim izbornim pobjednicima na Općim izborima 2018. godine, a napose pojedincima i strankama, koje će zastupati sva tri konstitutivna naroda na svim razinama vlasti.

Hrvatska lista za Livno se zahvaljuje biračima koji su nama dali potporu, iako ta potpora nije bila dovoljna za postizanje boljeg izbornog rezultata. Hrvatska lista za Livno se neće pokolebati zbog slabijeg izbornog rezultata, nego će ustrajati na raskrinkavanju korupcije i kriminala u institucijama vlasti, a prije svega u policiji i pravosuđu, što ćemo vrlo brzo dokazati, jer bez zaustavljanja korupcije i kriminala nema izlaska iz teške gospodarske, financijske i socijalne krize, nema zaustavljanja iseljavanja i demografskog oporavka hrvatskog naroda.

Hrvatska lista za Livno izražava žaljenje što hrvatski narod nije prepoznao dr. Dianu Zeleniku, kao osobu, koja bi štitila interese hrvatskog naroda, a ne sinekure i kriminal počinjen u ime hrvatskog naroda, tim prije jer nije opterećena prošlošću, ćirilicom i Miloradom Dodikom, jugoslavenstvom i komunističkom ideologijom. Hrvatska lista za Livno je znala i prije početka izborne kampanje da su izgledi dr. Diane Zelenike mali, jer se vodstvo Republike Hrvatske na sramotan i nezakonit način miješalo u izborni proces u BiH. Hrvatski narod, a posebno Crkvu mora brinuti činjenica da su se neki svećenici radi osobnih interesa stavili u službu zaštite kriminala.

Hrvatska lista za Livno se zahvaljuje svim biračima koji su glasovali za naše kandidate na listi, bez obzira što nismo izabrani u Skupštinu HBŽ. Naš izborni rezultat ne doživljavamo kao poraz, nego nam daje novu snagu da se još odlučnije suprotstavio izdajničkoj politici HDZ BiH i vodstva više braniteljskih udruga iz Livna i HBŽ.

Hrvatska lista Livno čestita na izboru za člana Predsjedništva BIH gospodinu Komšić, jer smo uvjereni da će bolje zastupati interese Hrvata, nego dosadašnji član Predsjedništva Dragan Čović. Na kraju Hrvati nisu niti zaslužili boljeg člana Predsjedništva, jer uporno biraju samo one koji su uništili i opljačkali bivša društvena poduzeća, pokupovali fabusove diplome na ćirilici, raselili hrvatsku djecu, a sve radi zadržavanja postojećih sinekura. Hrvatsku listu posebno brine odnarođenje nekih svećenika koji ne služe Bogu, nego su kupljeni od strane HDZ BiH zbog svog “materijalnog blagostanja”, navodi se u priopćenju Hrvatske liste za Livno.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});