googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Ilustracija: Unsplash

Hrvatica i Srbin curice i dječake tjerali na krađu i prosjačenje: Mamili ih pa pretvarali u robove

Autor: Dnevno.ba

Hrvatica i Srbin u Italiji mamili su tinejdžere pa ih pretvarali u robove.

“Slavenski klan robova” talijanski je kolokvijalni naziv za žene i muškarce koji rukovode ilegalnom trgovinom narkoticima i ljudima od Srbije, preko Hrvatske sve do Milana. Regrutni centri nalaze se duž obje republike, a ciljna grupa su najniži staleži društva, uglavnom maloljetnici.

Kako prenosi Blic, žena D. V. (56) iz Hrvatske i muškarac P. Đ. (61) iz Srbije bili su čelni ljudi jedne takve organizacije. Naime, dok je žena djevojčice tjerala da od jutra do mraka prose u svim vremenskim uvjetima, muškarac je tjerao dječake učiti kako da kradu.

Tukli su ih, prijetili im

U slučaju da ne žele to da raditi, D. V i P. Đ su maloljetnike tukli, prijetili im, branili im da se čuju sa roditeljima i sl. Kontrola klana bila je sistematska, bijeg je bio nemoguć.

Granična policija BiH i SIPA-a otkrili ileglne kampove s naoružanim migrantima

Suđenje se vodi u sudu u Torinu, a istraga je pokazala da je “‘Slavenski klan”‘ osim trgovine ljudi, umiješan i u trgovinu narkotika, te im je polje djelovanja u krimogenoj sferi prošireno. Također, država Srbija je izdala više naloga za uhićenje P. Đ.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});