fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KOMENTAR DANA: Gotovo svatko je imao stav o Berićevom Govoru na Kupresu, ali ga još uvijek nemaju u HDZ-u!

Autor: Dnevno.ba

KUPRES - Gotovo svatko je imao stav o Berićevom Govoru na Kupresu. A ma baš svatko, s kim god pričaš.

Od tetaka i baba, pretežno onih što su odselile iz BiH, koje bi im isto rekle kao i Berić samo još gore, do branitelja koji se sada poistovjećuju sa Berićem i osjećaju se ispunjeno i zadovoljno kao da su i oni sami rekli na Kupresu šta ih muči sve ove godine i smeta.

Stav su imali i drugi hrvatski dužnosnici u BiH koji nisu došli na Kupres. A njihov stav je bio „sva sreća pa odlučih da ne idem danas na Kupres“!

I osjećali su se zadovoljno, malo preplašeno ali sretno isto kad u zadnji tren izbjegnete prometnu nesreću. Stav su imali i brojni poltroni po hodnicima državnih firma u BiH Hrvata i zlokobno su ga međusobno šaptali pazeći pri tom da ih nadređeni ne čuju o čemu govore.

Stav je imao i Dragan Čović, kojemu su u prvi tren kroz misli proletjele silne grčke tragedije, koje je kao mladić u Sokolu na poslu čitao, o iznenadnom i velikom padu brojnih tirana u povijesti. No ubrzo se pribrao i počeo žaliti nad vlastitom sudbinom razmišljajući „tko će sad sanirati ovu štetu“!?

Borjani se na licu vidio grč, zbog vlastite pogreške da Berićevo dijete prekriži na listi uspješnih kandidata na natječaju za policiju u ministra MUP-a HBŽ-a Darinka Mihaljevića.

Stav su koji dan dva kasnije mijenjali suborci i prijatelji Mate Krole, jer kad je Čović krenuo u sanaciju štete, razne telefone su počeli zvati Zdravko Mamić i Mate Bulić. A priznajte tko ne bi volio da vas, iz Duvna, nazove Zdravko Mamić dva dana prije povijesnog ogleda Dinama!? Pogotovo ako ste Dinamovac. Pa svatko bi bar malo promijenio stav samo da dobije priliku da ga uz kavu pita za raspoloženje u Dinamovoj momčadi.

A tek Mate Bulić! Pa pola bi tetaka i baba prešlo na islam samo da ih u ime Dragana Čovića bar jednom nazove Mate Bulić!

E sad ozbiljno. Tko do sada nije imao stav? Od prvog trena kad je gromoglasno zaorio Berić, general Sopta se sledio, i vidjelo mu se na licu kako sam sebi govori „pa ti si general, reci nešto“!!!

Stava ne iznese javno nijedno udruženje ratnih zapovjednika. Stav do dana današnjeg nije iznio ni HDZ BiH što je najpohvalniji uspjeh bojovnika Vladislava Berića jer ih je natjerao da ne pokušavaju braniti nebranjivo!

S poštovanjem,
Odrasla djeca branitelja

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});