fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Milanović ustavne suce nazvao seljačinama: ‘Na kraju ću biti premijer, ali toj bandi neću reći kako’

Autor: Dnevno.ba

Iako su mnogi smatrali da najava kandidature predsjednika Zorana Milanovića na nadolazećim parlamentarnim izborima podrazumijeva da prije toga mora podnijeti ostavku na mjestu predsjednika države, on je to demantirao i rekao da ne daje ostavku, već to misli učiniti tek kad pobijedi na parlamentarnim izborima.

Sada je predsjednik Zoran Milanović, koji se nalazi u Veloj Luci na Korčuli, dao izjavu za medije.

Čestitao je Peđi Grbinu na nastupu pred novinarima : “Rekao je sve. Sugeriram ljudima koji su mi dali podršku da budu lukavi da se čuvaju, da paze što rade jer ih je ta gangsterska družina uzela za taoce. Meni ne mogu ništa, ali mogu njima.”

“Ljudima koji su mi dali podršku sugeriram da budu jako lukavi i da se čuvaju i paze što rade jer ih je ta gangsterska družina uzela za taoca”, rekao je Milanović.

Na tipičan gangsterski način grupa muljatora predvođena Šeparovićem, bivšem šefom HIS-a iz vremena kad su praćeni i maltretirani hrvatski novinari, zadnje godine vlasti HDZ-a, postao je predsjednik Ustavnog suda. Prije toga je bio korumpirani odvjetnik.”

“Takve su seljačine i nepismene”, rekao je o Ustavnom sudu. “Pismen čovjek, barem onaj koji je prošao autoškolu ima problem s tim”, rekao je.

Foto: Goran Mehkek/Cropix

‘Ovo se mora riješiti na izborima’

Milanović čita odluku Ustavnog suda. “Oni su hrvatski vjerojatno naučili u automehaničarskoj radioni”, kaže.

“To je po ovim nepismenim gansterima zabranjeno, a nije”, rekao je o svojoj kandidaturi na parlamentarnim izborima. Ovo se mora riješiti na izborima. Na kraju ću biti premijer, ali toj bandi neću reći kako. Bit ću kandidat na izborima, kao što bi mogao biti na europskim izborima. Neću naravno mandat dati sebi. Šta je tu sporno, nepismeni gangsteri?”, rekao je.

Čović: Bojim se da ćemo teško promijeniti i zarez u Ustavu BiH

 

“Neću to napraviti. Jer bi time vlast dao Gordanu Jandrokoviću. On ipak nije gangster, ali dao bi HDZ-u”, kaže. Kaže da bi HDZ dobio kontrolu nad vojskom i tajnim službama. “Tko kaže da Jandroković odmah ne bi dao ostavku. Jer inače ne bi mogao na izbore. To su danas ovi glupani rekli, Jandroković nije budala. Tko postaje predsjednik republike? Hoće možda biti Reiner? Tko će odlučiti je li to Reiner, Davorko Vidović? Ova ekipa iz tzv. Ustavnog suda to svjesno radi i gura sve u krizu. Moja kandidatura je rutinska stvar o kojoj tek treba odlučiti”, kaže.

“Prijetnja političkim strankama… Ovo je puč. S tom gansterskom družinom ćemo se nakon izbora obračunati. Nema pucnjave, zatvora, ali nakon ovih izbora dolazi Treća republika. Pozivam sve da se suprostave HDZ-u i Andreju Turudiću. Ovo je borba za život i smrt”, rekao je.

Skup HDZ-a u Lisinskom je nazvao balom vampira. Rekao je da su u prvim redovima bila dva rektora. “S gansterima ćemo se obračunati nakon izbora u okviru Treće republike. Ovo je kupleraj. Go, go, in the name of God. You prostitutes”, rekao je.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});