fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Mutiro virus ZNA SE!

Autor: Hrvatin Tomašević / Dnevno.ba

MOSTAR - Eksterijer: muslimanski virus na putu prema napaćenom pučanstvu, zaustavljen je na janjetini u Jablanici, no hrvatski virus je isplivao iz rijeke Radobolje koja teče kroz mostarsko naselje Ilići i ušančio se u samom trbuhu grada... Trujući sve bolesno i zdravo!

Tako bi pala prva klapa filma „Variola Vera 2-zdrastveni patuljci uzvraćaju udarac“, čija se drama odvija u bolnici na kraju grada. Enterijer: cijela bolnica se razbježala a specijalci su pošli u potragu za epidemiologom, koji je i glavni negativac u filmu! Možete li pogoditi, onako iz prve, zašto baš je on negativac? Iako je najpotrebniji pučanstvu u tim kriznim situacijama.

Dragi gledatelji,ne morate kupti kartu da bi to saznali gledajući film… On je Musliman! Kako svaki holivudski, pa tako i hercegbosanski, blogbaster u scenariju ima sexa, onda ta klapa ima ovu akciju: specijalci su najprije prevrnuli svaki kutak bolnice, jer po scenariju,dotični je morao biti s nekom od isto tako dežurnih kolegica/kolega u strastvenom zagrljaju… Nakon duge i napete potrage… Negativac je uhvaćen… No, kako je naš strastveni par iznenađen u tom stresnom trenutku po njih…Vagina dotične se u grču stisla i spolovilo epidemiologa je ostalo zaglavljeno… U kadar ulijeću zdrasteveni patuljci…Čaršafom koji uzimaju ispod teško oboljelog pacijenta od ZNA SE virusa… Pokrivaju glavne aktere sex drame…i odvode ih u samo izolaciju… Šta da Vam pričam. Kraj filma se sam nameće…

Premjer Vlade HNK/Ž neki dan je izjavo, ničim izazvan, kako korona virus ne može, citiram:“preći Ivan“ ! Dakako, da virus nije ni morao preskakat tu gromadu od prepreke, jer se je već odavno zametnuo mutirajući u premjerovom Tauregu, a uvalio mu ga je njegov najbliži! Ministar zdravstva u tom istom kantonu, umjesto da predvodi i organizira cijelokupnim sustavam, on se i dalje bavi dilemom svoje etničke pripadnosti: da li je Hrvat ili Srbin? Kako mu ni to nije baš najjasnije, ostala mu je i dilema: da li je političar ili doktor? Naime, tu i jest njegov zajeb, jer ako bi bio doktor, morao bi po Hipokritovoj zakletvi odgovarati pacijentima, a ovako ko političar odgovora samo vrhovnom biću-lideru!

Direktor bolnice, poučen svojim domoljubnim djelovanje iz ratnih vremena, kad je u lisice bacao mostarske liječnike, jer nisu htjeli pristati na stupidnu zapovjed o izmješatnju medicinskih kapaciteta u zaseoke i vrleti po brdima, sada je one osvještene, i opet mostarske, liječnike upozorio, da odu na godišnje odmore! Dakako, to nije napravio da ih spasi od ugroze, jer već po bolnici pustio virus mutanta, da vršlja kako god hoće! Nego su se ti malobrojni i odgovorni liječnici pozivali na struku i na epidemiološko odgovorno ponašanje, koje, uzgred budi rečeno, ima napisano u knjigama i pravilima ponašanja u takvim situacijama!

Jedini epidemiolog, kojeg Mostar ima, i koji bi morao, i ne samo po sili zakona, predvoditi i provoditi epidemiološko zdrastvenu zaštitu pacijenata ali i nadgledati ukupno stanje razvijanja i broja oboljelih na cijelom prostoru koje je zahvaćeno pandemijom nije dostupan ili je isključio svoj mobilni telefon…hahaha… Nije nimalo smiješno, niti je to dio scenarija iz gore prepričanog filma! Dragi moji, ne platite prometnu kaznu od 20 KM, policija dođe po Vas, ma gdje da ste se sakrili, ali nitko nema, da u trenutku kada je proglašeno izvanredno stanje, privede epidemiologa na radni zadatak. Ne bih se čudio da mene, nakon objave ovog teksta privedu…

 

Moji vrli sugrađani, imamo sreću , da je mostrski tim liječnika i medicinskog osoblja, pod vodstvom direktora Doma zdravlja, uspostavio urgentni tim, koji je u svakom trenutku, spreman odreagirati na Vaš poziv! Vrlo kvalitetno i u svrhu zaštite cijelokupnog građanstva a ne samo ZNA SE mutanta! Vjerujem kako gledate hrvatski televizijski program, gdje najeminetniji stručnjaci iz oblasti epidemiologije i infektiologije, pružaju svakojake savjete kako se ponašati u ovoj kriznoj situaciji!.

Zdravi bili…na brdo po lijek se ne peli!!! Vaš Hrvatin Tomašević iz spolnog grča…

Autor: Hrvatin Tomašević / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});