fbpx

NOVE INFORMACIJE? Srpski mediji: Ovo je nova snimka Mateja na Savi

Autor: Dnevno.ba

Riječ je o vrlo mutnoj i zrnatoj snimci na kojoj se ne ne vidi tko su mladići i nije potvrđena njena autentičnost. Snimka navodno pokazuje da Matej nije sam i da ga je netko napao, a potom gurnuo u rijeku

Društvenim mrežama proširio se video za koji mediji u Srbiji tvrde da je to još jedan video u kojem se vidi Matej Periš kako na savskoj promenadi između dva mosta silazi niz stepenice. No, riječ je o vrlo mutnoj i zrnatoj snimci na kojoj se ne ne vidi tko su mladići na snimci. Snimka navodno pokazuje da Matej nije sam i da ga je netko napao kad se spustio niz stepenice i potom gurnuo u rijeku, prenosi 24sata.hr.

Snimku možete pogledati OVDJE

Na toj nejasnoj snimci, javljaju beogradski portali, u jednom trenutku se vidi kako se pojavljuju dvije glave, nastaje naguravanje, ali se snimka u tom trenutku prekida. Nema nikakve potvrde da je riječ o autentičnoj snimci niti je jasno što se na dnu stepenica događa.

U međuvremenu, snimka koja je zabilježena mobitelom, a na kojoj se vidi muškarac koji pliva u Savi nalazi se na vještačenju kako bi se otklonila svaka sumnja da je na njoj nestali Matej Periš. Za tu je snimku njegov otac Nenad negirao da je to Matej, a pojavila se i sumnja da je snimka nastala puno ranije.

Prema zadnjim informacijama srpskih medija, policija je preko baznih stanica locirala posljednji signal mobitela Mateja Periša te je navodno odaslat s Velikog ratnog otoka na ušću Save u Dunav.

Pretraga Dunava je otežana zbog loših vremenskih uvjeta, voda je hladna i mutna, ali unatoč tomu ona se neće prekinuti.

U Beograd je sinoć stigla i hrvatska krim policija koja će pomoći u potrazi.

Neslužbeno doznaje ovaj portal i kako će se ponovno ispitati Matejevi prijatelji. Matejev otac Nenad rekao nam je kako je optimističniji sada kada je i hrvatska policija stigla u Beograd.

Otac i dalje vjeruje kako je njegov sin živ i kako će se zajedno vratiti u Split.

Neslužbeno doznajemo i kako će potraga ponovno biti preusmjerena na rijeku Savu jer u policiji smatraju kako je rješenja slučaja upravo u rijeci.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI