Srpski kriminalac brutalno likvidiran u Švedskoj pred ženom i djetetom!

Autor: Zaramis.se

STOCKHOLM - U Švedskoj je ubijen Beograđanin Saša Todorović (55) zvani Trta, višestruko osuđivani kriminalac. Todorović je likvidiran u ponedeljak večer u Stockholmu ispred jednog butika.

Kako javljaju švedski mediji Todorović je upucan u glavu i to pred ženom i djetetom. Ubojice su ga sačekale kada je iz prodavaonic ekrenuo ka kući i zapucali. Todorović je na licu mjesta ostao mrtav.

Policija je privela trojicu osumnjičenih za Todorovićevu likvidaciju. Dvojica su starosti oko 20 godina, a treći ima oko trideset godina i od ranije je poznat policiji. On je izdržavao zatvorsku kaznu zbog pljačke i trgovine drogom.

I žrtva je dobro poznata švedskoj policiji, pišu tamošnji mediji. Todorović je u Švedskoj odgovarao za desetak krivičnih djela. On se našao iza rešetaka 2015. godine zbog posjedovanja revolvera, a prilikom pretresa stana pronađeno je još oružja. Osuđen je zbog kršenja zakona o oružju i zbog droge.

Njegovo ime se povezivalo prethodnih godina kao ključno u nekoliko opsežnih istraga o švercu droge. Protiv njega je bila podnesena prijava dok je bio u bjegu 2002. a nakon što je nađen amfetamin u vrijednosti 65 milijuna švedskih kruna.

Todorovićevi saučesnici su osuđeni na 10 godina zatvora, a protiv njega je obustavljen postupak 2012. godine. Poslednjih godina bavio se ugostiteljstvom i radio distribuciju povrća zajedno s jednim od najpoznatijih pljačkaša u Švedskoj. Švedski mediji pišu da likvidacija Todorovića ima veze sa zločinima, pljačkama i ubojstvima većeg broja zločinaca.

Autor: Zaramis.se

ZADNJE VIJESTI