googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

TRAGIKOMEDIJA: Lažnom pomoćniku Spahiću, Drljača prepustio ministarstvo i pretvorio ga u običan kupleraj!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - U sjeni sve očitijeg razlaza Fahrudina Radončića i Bakira Izetbegovića i federalne koalicije koja je stabilna otprilike kao i grijanje u Zenici, u Drljačinom ministarstvu se događaju zbog kojih se u svakoj normalnoj državi naprave, ako ništa drugo, onda promptne sjene.

Na veliko, dugo i široko smo pisali (dokazali i dokumentirali), da Vesko Drljača ne može voditi niti psa u šetnju a vjerojatno se dogodi da pas na kraju-prošeta njega. E upravo to se događa već duže vrijeme a Drljaču “šeta” omaleni, iskompleksirani, preambiciozni i ne baš inteligentni Kenan Spahić. Zenički “Žigolo”.

image-0-02-05-982b01e64a328e363c2cb731720c6e3654427dd965336cd010571b433d8e1728-V

Opetovano lažno predstavljanje u emisiji FTV “Odgovorite ljudima”

Iako je Vesko Drljača nekoliko puta upoznat sa činjenicom da se Spahić predstavlja kao pomoćnik ministra, iako to nije, te da nezakonito već dvije godine prima plaću kao da je doista pomoćnik i na taj način svjesno dopušta da se oštećuje Proračun FBiH, Drljača niti njegov šef Radončić ne poduzimaju-ništa.

I u emisiji “Odgovorite ljudima” od prije par dana, Spahić se opet lažno predstavljao a to je kazneno djelo. On kao “stručan i nadaleko poznat pravnik” bi to morao znati. Jedino po čemu će biti upamćeno njegovo gostovanje u spomenutoj emisiji je papagajsko ponavljanje riječi “dakle”. Dakle, Kenan Dakle Spahić se dakle (opet) lažno, dakle predstavljao.

Drljača a očito i Radončić, svjesno krše zakonsku regulativu iako su im poštenje, moral, zakoni,…, “zvijezde vodilje”. Predstava za javnost.

Drljači je sada uzalud i pokušavati izaći iz živog blata u koje je upao, jer je kaznena prijava sa svom pratećom dokumentacijom već predata tamo gdje treba. Samo jedna od njih nekoliko koliko je u pripremi.

goranmirascic16012017

Novi Zakon o MIO/PIO nije prošao zbog Spahićeve i Drljačine (ne)pismenosti

Dugo najavljivani Zakon o MIO/PIO za kojega je Drljača obećavao da će biti u primjeni od siječnja (ali 2016. godine), prije par dana doživio je debakl u federalnom Domu naroda. Neki od nazočnih sjednici tvrde da su Drljačina nesuvisla pojašnjenja, koja je Spahić dodatno obrazlagao “s brda, s dola”, kod parlamentaraca izazvali salve smijeha i čuđenja. Ostaje nejasno kako upravo Radončić stalno ponavlja kako Vlada FBiH ne funkcionira, ne donosi zakone a pri tome zaboravlja kako upravo njegov ministar, okružen neznalicama i poltronima nije u stanju bilo koji zakon niti pripremiti kako treba.

Spahić zbog ljubavnih jada ne zna je li došao ili pošao!?

Javna je tajna u ministarstvu kojim rukovodi “papirnati ministar” Drljača, da Spahić nikada ne bi mogao biti niti kave-kuharica da nema jake veze u uredu u kojemu se nalaze personalni dosjei, rješenja, postavljenja, razriješenja, …, a već smo i dokumentirali da je Spahić KRIVOTVORIO svoje Rješenje o ovlaštenju.

Iako glumi obiteljskog čovjeka, Spahić je odavno u više nego prisnim odnosima s Indirom Dujmović, uposlenicom u uredu u kojoj se čuvaju a usput i prepraljavljaju, korektorom mijenjaju, krivotvore,…, razni dokumenti. Dujmovićka se izjašnjava kao Hrvatica iako joj Hrvat nije nitko do dvanaestog koljena, i nije jedina u ministarstvu. Samim time krši se i pravilo o reciprocitetu uposlenika institucija FBiH shodno nacionalnoj pripadnosti. Spahić se, (nakon SDA, DF-a), vjerojatno sada učlanio i u SBB.

Dujmovićka je nedavno i napredovala u ministarstvu (iako joj je IQ vrlo diskutabilan). Pogađate tko je bio Predsjednik komisije koja ju je ocijenjivala. Da, Kenan Spahić.

Zenički “zavodnik” je u iznimno dobrim odnosima sa savjetnikom Fadila Novalića, izvjesnim Miraščićem iz Tuzle koji se nedavno razveo od supruge, ugledne tuzlanske profesorice. Razlog je Miraščićeva sklonost “šaranju” (iako je simpatičan kao Pink Panther), a u tom “šaranju” omaklo mu se pa je raspuštenici koja je također uposlena u Vladi FBiH, “nazidao” blizance.

image-0-02-05-171b95b89b723bb2539b8983a943f481d05840e96ac874a998c39ae9492e3f04-V

Spahić i Miraščić su očito slabi na raspuštenice, ali Spahić je u financijskom smislu mali miš u odnosu na Miraščića, sina bivše ministrice u TK, kojemu troškovi alimentacije (za sada za troje djece) možda i neće tako teško pasti. Iako u Tuzli već kruže glasine da Miraščić traži novi radni angažman van BiH, i da se lagano “hvata noge”!

Ima samo još zadaću u institucije Vlade FBiH “progurati” izvjesnu Amelu A., naravno iz Tuzle. Razlog? Za pretpostaviti je.

Kenan Spahić je definitivno sam sebe toliko puta slagao da je pametan, da on to doista i misli. Još samo fali i da mu se “omakne” kao i Miraščiću. Gdje bi mu tek onda kraj bio!

Drljaču je suvišno i komentirati!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});