fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(VIDEO) UHIĆENJA U KRIMINALNOM PODZEMLJU! Jezivi kriminalci izašli na svjetlo dana: ‘Mučili su, ubijali, činili su najstrašnija djela’

Autor: dnevno.ba

U Srbiji je uhićen srpski kriminalac Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i njegova desna ruka Marko Miljković. Dvojac je pao u ruke policije u trenutku kada su željeli spaliti automobile koje su koristili za izvršenje kaznenih djela.

Velja Nevolja je prema pisanju Blica nekadašnji vođa navijačke grupe “Janjičari”, koja je bila paravan za brojna kaznena djela, a sadašnji vođa navijačke grupe “Principi” i jedan od glavnih ljudi beogradskog podzemlja koji je usko surađivao sa crnogorskim “kavačkim klanom”, uhićen je na Rudniku oko 5 sati jutros u velikoj akciji policije i Sigurnosno-informativne agencije.

Njegova desna ruka i najbliži suradnik Marko Miljković uhićen je u isto vrijeme u Beogradu.

U velikoj akciji, pored Velje Nevolje i Miljkovića, uhićeno je još 14 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršenja teških kaznenih djela, otmica i ubojstava!

Tijekom noći je pretreseno 30 lokacija. Tužitelj za organizirani kriminal Mladen Nenadić rekao je da su ta uhićenja izvršena nakon višemjesečnog zajedničkog rada Tužiteljstva za organizirani kriminal, više organizacijskih jedinica MUP-a i BIA.

“Ovom  akcijom pokazali smo samo da u Srbiji nema zaštićenih, da nećemo tolerirati nikakve organizirane kriminalne grupe. Kriminalna grupa koja je jutros razbijena je odgovorna za seriju najmonstruoznijih zločina, pa možda i u posljednjem desetljeću”,  kazao je zamjenik načelnika UKP i vršilac dužnosti SBPOK-a Veselin Cmolić na konferenciji.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});