fbpx

(VIDEO) VITEZ: Nevjerojatni snimci iz diskoteke, nitko ne poštuje pravila i mjere!

Autor: dnevno.ba

Dok se broj osoba u pojedinim kantonima ograničava na 30-ak u Vitezu mjere i koronavirus kao da ne postoje. U Exotic klubu protekle večeri sudeći prema videosnimcima prisustvovao je veliki broj osoba, bez poštivanja mjera Kriznih štabova.

Dok brojne zemlje regije zbog povećanog broja oboljelih uvode oštrije mjere, a situacija u Bosni i Hercegovini ponovo se usložnjava, diskoteke u Srednjobosankom kantonu su krcate posjetiocima uz muziku uživo.

Nepoštivanje mjera fizičke distance i broja ljudi u zatvorenom prostoru, samo su neke od mjera koje su prekršene u navedenoj diskoteci sudeći prema videosnimcima objavljenim na društvenim mrežama tokom protekle noći kada je sve prisutne zabavljala Tea Tairović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona u nekoliko navrata organizovalo je racije tokom novogodišnjih praznika na planini Vlašić, ali i nakon praznika gdje su kontrolisali broj prisutnih osoba u objektima na bh. planini.

Međutim, dok se dio ugostiteljskih objekata i diskoteka na svoju štetu pridržava mjera pandemije, drugi ipak ne mare za te mjere i pune diskoteke.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI