googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Vlado Marić – Arkan je uhvaćen i odmah su ga pustili, netko sve zna!?

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Vlado Marić, jedan od prvih dragovoljaca Domovinskog rata i ranjavani član ATJ Lučko gostovao je u Podcast Inkubatoru.

Kroz dva sata otvorio je niz tema – od predsjedanja u navijačkoj skupini ‘Uvijek vjerni’, suradnje s bivšim predsjednikom Josipovićem do spašavanja ratnog zarobljenika Antona Kikaša.

Otvorio je i dvije vrlo zanimljive storije oko kojih se i danas lome koplja. Prva je bila uhićenje Željka Ražnatovića Arkana.

“To je bila kombinacija kriminalno-obavještajne sfere. On je bio likvidator UDBA-e. Imali smo priliku čak vidjeti Arkana u zatvoru, moje kolege zapravo – jer nisam tada bio prisutan. Na području Dvora na Uni kod Gline, tamo su ga uhvatili. I odmah je pušten. Što je bilo, teško je reći. Neće vam to nitko priznati. Netko sigurno zna, a mi nemamo dokaza. Već 29.9. tamo počinje pobuna – što u Glini, što u Petrinji. Htjeli su razoružati naše policajce i dolazi do prvog ranjavanja. Josip Božičević, o tom malo tko zna. To je devedeseta godina.”

Druga pad Bosanske Posavine iza kojeg i danas stoji puno repova. “Pad Bosanske Posavine je enigma … Došla je informacija da će pasti Posavina, čuli smo da će pasti Odžak. Došli smo tamo i čudne su se stvari događale, tehnika i ljudi su se povlačili. Došli smo tamo, na nikoga nismo naišli. Nismo do kraja znali što se događa. Prazan grad, nas četvorica s osobnim automobilom. U trenutku su Srbi pripucali i znali smo da više nemamo što tamo tražiti … Posavina je sigurno čudna priča, tu je bilo više linija zapovjedanja.”

U nastavku se pričalo o hvatanju generala Aksentijevića, šatoru u Savskoj, ulozi savjetnika predsjednika Josipovića, ‘Novostima’ i brojnim drugim temama.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});