fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Karlo Lovrić

FOTO: Mostarski vozači se žale na ležeće policajce, a pogledajte kako im se uljepšavaju kružni tokovi!

Autor: Karlo Lovrić / Dnevno.ba

MOSTAR - Povremeno se kroz medije provuče poneka informacija o tome kako se Mostarci putem svojih osiguravajućih kuća žale na veliki broj ležećih policajaca u ovom gradu tražeći naknade za štete nastale zbog neadekvatnog i nepropisnog postavljanja izbočina na brojnim dijelovima gradskih i prigradskih prometnica.

Da su ležeći policajci jedan od velikih problema na mostarskim prometnicama koji stvara konfuziju i narušava prometnu kulturu za Pogled.ba je potvrdio i stručni savjetnik za planiranje prometa, urbanizam i građenje grada Mostara, Dražen Vrljić.

krecenje1-mostar22092017

„Često imamo slučaj da se vozači preko svojih osiguravajućih kuća žale Gradu Mostaru da smo uništili njihove automobile preventivnim izbočinama na određenim dionicama, jer nije postavljen prometni znak kvalitetno. Primjerice brzina mu rekla 30 na sat a on u biti ne može tu prepreku prijeći ni s deset na sat“ – kaže Vrljić.

S te strane gledano situacija u reguliranju prometa u Mostaru je kako ističe veoma konfuzna. Ležeći policajci su postavljeni tamo gdje bi uistinu trebali biti, ali postoji i čitav niz primjera gdje su postavljeni na inicijativu pojedinaca, a gdje ne bi trebali biti.

No, dok se taj problem ne riješi možemo kazati da je ovih dana bar krenulo uljepšavanje kružnih tokova. Njih je sve više u Mostaru, pa kada se još iznova svi “okreče” to će uistinu biti melem za oči.

A što se tiče ležećih policajaca – pa ima u Boga dana, ma riješit će se i to jedne godine, jer ako ima u Boga dana ima i godina.

Autor: Karlo Lovrić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});