fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ALDIN ŠIŠIĆ: Kriv si Fenane, jer godinama ostaješ u Čeliku i odbijaš sarajevske klubove!

Autor: ScSport.ba

ZENICA - Fenan Salčinović dobio je crveni karton u utakmici 28. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Čelika i Borca, a to je izazvalo neke negativne komentare kod navijača zeničkog kluba.

U obranu Salčinovića stao je njegov suigrač Aldin Šišić, koji se obratio putem statusa na Facebooku.

“Kriv si Fenane što godinama ostaješ u Čeliku, što daješ sve od sebe, što godinama odbijaš sarajevske klubove, jer živiš za jak Čelik. Kriv si što jedini nisi tužio klub i što godinama igraš za klikere. Kapetanu naš, jedan prestrogo dobijen crveni karton u očima nas koji volimo naš klub i koji smo tu i kada nije bilo plaće po pet mjeseci, kada su svi bježali, mi smo ostajali. Krivi smo, jer kad pobijedimo nitko ne kaže zeničko dijete donijelo pobjedu. Ne spominjemo se, ali zato kada izgubimo mi smo krivi. Znači taj crveni nije ništa u odnosu za ono što si ti dao klubu.
Hvala pravim i iskrenim navijačima. Hvala jugu, posebno koji je pružio podršku kao da smo osvojili Ligu prvaka. Predat se nećemo kapetanu i neka Bog da šta da i nema veze ako bude najgore, mi smo krivi Zeničani.
Volim te Čelik do groba”, napisao je Šišić na Facebooku.

Zenički klub je došao u jako tešku situaciju nakon remija s Borcem (1:1). Četiri kola prije kraja imaju pet bodova manje od Slobode, koja je ispred njih.

Autor: ScSport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});