fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: HŠK Zrinjski

Zrinjski pobijedio Sarajevo i došao do važnih bodova: Plemići nastavljaju utrku za Borcem

Autor: Dnevno.ba

Veliki derbi 28. kola Wwin lige između Zrinjskog i Sarajeva odigran je po velikoj kiši i uz kišu golova.

Zrinjski je slavio s 4:3 i tako nastavio utrku za Borcem, koji je isti dan svladao Posušje, pa je razlika ostala pet bodova.

Početak drugog dijela bio je s puno manje tempa i sadržaja nego prvi dio, što je možda išlo na ruku gostima koji su u 56. minuti postigli još jedan gol.

Memija je izgubio loptu na polovici Sarajeva i gosti su napravili munjevitu kontru koju je završio Renan De Oliveira koji pogađa 3:2.

Ipak, nada Sarajeva trajala je samo dvije minute, jer je Zrinjski u 58. minuti ponovno vratio vodstvo na dva razlike. Antonio Ivančić izveo je korner, a na drugoj vratnici loptu je na volej dočekao Bilbija i pogodio za 4:2. Taj gol kao da je ponovno otvorio utakmicu, jer nešto kasnije gosti su imali dvije vrhunske prilike. Prvi put vrata Zrinjskog spasio je Marin Magdić, koji je ušao u drugom dijelu, a drugi put dobro je intervenirao Marić.

U 86. minuti nova drama, Hasić je ubacio s lijeve strane, Vinko Soldo prebacio na drugu vratnicu, gdje glavom pogodak postiže Nemanja Anđušić za novu neizvjesnost.

Foto: HŠK Zrinjski

Sarajevo skoro izjednačilo

Sarajevo je u 90. minuti moglo i izjednačiti, ali Ajdin Hasić je u dobroj prilici vrlo loše reagirao. U šestoj minuti sudačke nadoknade gosti su tražili i jedanaesterac, ali Luka Bilbija pokazao je da se igra nastavi, a malo kasnije i kraj ove odlične utakmice.

Zrinjski tako nastavlja lov na Borac i na smanjenje razlike. Novu priliku da smanji zaostatak imat će za vikend. U 29. kolu Borac gostuje kod Širokog u Čitluku, a Plemići idu u Posušje, prenosi Bljesak.info

Borac preživio Posušje i otišao na plus osam: Alen Jurilj heroj utakmice

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});