fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Mepas i po peti put osvojio malonogometni turnir u Crnču

Autor: Dnevno.ba

CRNAČ - U dramatičnoj završnici pred više od 2500 gledatelja ekipa Mepasa ponovno je osvojila prestižni malonogometni turnir u Crnču. Lole su im pružile odličan otpor te se pobjednik odlučio tek šestercima. U utakmici za treće mjesto pobijedila je ekipa iz Imotskog.

Rezultati finalne večeri:

Utakmica za treće mjesto: Europrodukt Crnač – Europrodukt Imotski 2:3
Finale: Mepas – Lole Crnač 7:6 (4:4)

Najbolji igrač turnira: Josip Suton (Mepas)
Najbolji strijelac turnira: Ivan Jurišić (Binvest Posušje)
Najbolji vratar turnira: Branimir Jonjić (Europrodukt Imotski
Nagrada za fair play ekipu: Invalidi

U utakmici za treće mjesto obje ekipe dale su svoj maksimum u namjeri da osvoje spomenuto mjesto. Povela je ekipa iz Imotskog nespretnom reakcijom vratara Galića da bi na 2:0 povisio Ivan Ćapin-Jegulja. Mario Čulina smanjuje na 2:1, a ponajbolji igrač Imotskog Zvonimir Perković-Šantar povisuje na 3:1. Konačan rezultat postavio je Zvone Ćavar.

Što reći za finalnu utakmicu? Toliko preokreta, toliko briljantnih poteza i toliko neizvjesnosti. Zasigurno najbolja utakmica ovogodišnjeg izdanja turnira. Početak utakmice bio je svojevrsni šok za ekipu Mepasa. Ante Crnjac i Nermin Kahvedžić doveli su Lole u vodstvo od 2:0. Odlika najboljih jest mirnoća bez obzira na rezultat, a upravo su tako postupili igrači Mepasa. Potonji su preuzeli inicijativu te preko Ante Ćorluke i Josipa Sutona izjednačili rezultat, da bi nakon toga Toni Jelavić i Franko Jelovčić doveli Mepas u veliko vodstvo.

No nošeni publikom, Lole se ne predaju te preko Nermina Kahvedžića i Bilala Jelića vraćaju utakmicu u egal. Dvije minute prije kraja utakmice ekipa Lola ima kazneni udarac (šesti akumulirani), no Franko Bilić brani udarac Bilala Jelića. Pobjednika smo dobili tek nakon šesteraca gdje je uspješnija bila ekipa Mepasa. Sve u svemu, odlično finale!

Spomenimo još kako je ekipa BETE pobijedila ekipu Bušića u revijalnom susretu. Nakon utakmica, publika je uživala u nastupu Josipa Ivančića.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});