fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PRVA LIGA FBiH: Lider stiže u Gabelu, Zvijezda u Banoviće

Autor: D. Ivanković

GABELA - Svega su tri kola preostala do završetka natjecanja u Prvoj ligi FBiH, te nas očekuje nastavak velike borbe između vodećeg Metalleghea i drugoplasirane Zvijezde za plasman u premijerligaško društvo.

Momčad iz Jajca u završnih 270 prvenstvenih minuta ulazi sa dva boda prednosti, a prvo iskušenje ih očekuje ove srijede kada gostuju kod GOŠK-a iz Gabele. Popularni “Lavovi” su naizgled čvrsto u sredini poretka, no još nisu osigurali opstanak u društvu najboljih, pa je i za njih ova utakmica itekako značajna.

S druge pak strane Zvijezda gostuje u Banovićima kod Budućnosti što je također jedno zahtjevno gostovanje tako da nas ove srijede očekuju prava uzbuđenja. Sve utakmice igraju se od 17.30 sati, a tri posljednjeplasirane momčadi su domaćini.

Podgrmeč će tako u posljednjem prvoligaškom krajiškom derbiju ugostiti sastav Jedinstva, Goražde gostuju kod Branitelja u Mostaru, dok Rudar iz Kaknja spasonosne bodove traži kod Sloge u Ljubuškom.

Čapljinci se na svojim Bjelavama sastaju s Novim Travnikom, dok u Orašje dolazi Radnički iz Lukavca, trenutno najugroženija momčad u toj borbi za opstanak ako se zna da su Podgrmeč, Branitelj i Sloga još od prije par kola otpisani, a oni su im najbliži kao taj četvrti potencijalni kandidat za preseljenje u niži rang natjecanja.

Parovi 28. Kola (srijeda – 17.30)

MOSTAR: Branitelj – Goražde (Sudac: Admir Musić – Sarajevo)
ČAPLJINA: Čapljina – Novi Travnik (Sudac: Oliver Kožul – Široki Brijeg)
GABELA: GOŠK – Metalleghe BSI (Sudac: Darko Gedžić – Brčko)
BANOVIĆI: Budućnost – Zvijezda (Sudac: Sabrija Topalović – Zenica)
GRAČANICA: Bratstvo – Bosna (Sudac: Frano Jelić – Široki Brijeg)
ORAŠJE: Orašje – Radnički (Sudac: Danijel Bojo – Kiseljak)
LJUBUŠKI: Sloga – Rudar (Sudac: Sanel Silić – Cazin)
SANSKI MOST: Podgrmeč – Jedinstvo (Sudac: Edis Zukić – Tuzla)

Poredak:
Metalleghe BSI 55, Zvijezda 53, Bosna 47, Orašje 43, Čapljina 41, Budućnost 40, GOŠK, Bratstvo i Goražde 39, Novi Travnik i Rudar 38, Jedinstvo 37, Radnički 36, Podgrmeč 20, Branitelj i Sloga 18 bodova.

Autor: D. Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});