fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Mili Marušić

VIDEOEKSKLUZIV: Pogledajte kako je Aleksandar Vučić proslavio u Mostaru pobjedu na predsjedničkim izborima u Srbiji!

Autor: Danijel Ivanković

MOSTAR - Bez obzira što je Republika Hrvatska zemlja partner 20. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru i Andreja Plenkovića i sve ostale svojom pojavom je zasjenio je novi predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Voditelj službenog dijela programa uputio mu je posebne pozdrave čestitavši na veličanstvenoj (!?) pobjedi u Srbiji uz želju da poluči što veći uspjeh na novoj dužnosti budući da je Vučić ujedno i Premijer susjedne države.

Nakon prigodnih govora uslijedila je i slavljenička zdravica s prijateljima iz političkog života, pa se i zapjevalo uz Miroslava Škoru…

“Otišo sam, morao sam, dio tebe ponio sam, tvoje ime, moje prezime…” – čuli su se takti pjesme dok se nazdravljalo, a pored samog Vučića koji je nekoć otišao “tamo negdje” u pjesmi su se mogli pronaći i brojni građani Bosne i Hercegovine, posebno iz reda hrvatskog naroda, koji upravo zahvaljujući tako stručnom političkom vodstvu zadnjih godina sve više i više odlaze trbuhom za kruhom van ove zemlje.

Čulo se zatim i “Kamen, krš, maslina…”, a Čović, Plenković, Vujanović, Radončić, Zvizdić, Šarović, Ivanić i ostali su se “kucali”, naravno čašama, pa nema sumnje da je Vučić bio oduševljen dočekom i feštom u Mostaru.

Uslijedio je obilazak samih sajamskih štandova, pozdravi s poznatima i nepoznatima, dakako i pokoji selfie, zatim se Vučić na jednom štandu “zaletio” da iz zdjele uzme smokija, međutim netko je iz pozadine rekao “To je Šešelj poslao jednoj drugoj predsjednici…”, pa je premijer-predsjednik odustao od svog nauma.

Određene delicije na drugim štandovima je ipak kušao, a na samom isparaćaju dragog prijatelja iz Beograda se ispratilo uz taktove “Meni trebaš ti…”.

Autor: Danijel Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});