fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zastupnik Mioč preko Oktoberfesta u Munchenu traži povratak iseljenika u svoj kraj!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO: Kao što su i obećali, predstavnici hrvatskog naroda u Parlamentu BiH nastavljaju borbu za bolji položaj Hrvata u BiH.

Previše je problema a najveći su masovno iseljvanje i rast troškova života.

No, neki su se dosjetili kako tome stati na kraj. Primjerice delegat Doma naroda Parlamenta FBiH Josip Mioč čiju je županiju najviše pogodio val iseljavanja, odlučio je pomoći svom narodu na način da posjeti Oktoberfest u Munchenu.

Tamo će se vjerovatno susresti sa iseljenicima i pozvati ih da dođu u vrijeme izbora dogodine i daju glas ljudim koji će im izboriti Treći entitet, kanal na hrvatskom jeziku i zaustaviti trend iseljavanja mladih.

Budimo realni, nije problem g.Mioč, on je vjerovatno jedan od boljih zastupnika, problem je puno veći a to je totalna odvojenost ljudi na funkcijama od života običnih ljudi. Bez svijesti, bez plana, bez znanja, bez osjećaja i bez i jednog poteza- to je najbolji opis zastupnika i ministra na svim razinama vlasti.

Koje rezultate će pokazati ljudima, posebice mladima na kraju svog mandata, ostaje za vidjeti.

Kako god bilo, delegatu zelimo dobar provod na Oktoberfestu i sretan povratak u zastupničke klupe.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});