fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Lijek za srce star 800 godina a jednostavan za pripremu

Autor: Dnevno.ba

Hildegard von Bingen živjela je prije 800 godina. Ona je bila časna sestra i katolička mističarka koja je od malih nogu imala vizije i otkrivenja. Od njezinih vizija nastale su brojne knjige o svijetu koji nas okružuje. Zbog njezine iznimne povezanosti s prirodom i liječenjem, zbog znanja koje joj je dano Hildegarde von Bingen postala je prva katoličaka liječnica s prvom katoličkom medicinom u povijesti. Toj je ženi rečena tajna gotovo svake biljke i svakog stvora na ovom planetu.

U svoje doba Hildegarde von Bingen i njezino čudesno liječenje biljem bili su revolucija, no kako se razvijala moderna medicina, tako nikome nije bilo u interesu da se za Hildegard von Bingen i njezine čudotvorne recepte ozdravljenja sazna. Ona je jednostavno zataškana i pomalo zaboravljana, iako njezine knjige nose tajnu svake bolesti, tajnu svega stvorenog. Njezina djela nisu u potpunosti dostupna javnosti niti dan-danas, iako je sve više ljudi prinuđeno uslijed medicinskog ludila zdravlje potražiti upravo u prirodi.
Bolesti srca zahvaćaju milijarde ljudi na planetu. Mi vam donosimo recept Hildegarde von Bingen, star 800 godina. Čar ovog recepta je u tome što je vrlo jednostavan, a svi koji su ga probali tvrde da pomaže.

Recept

Potrebno je:
10 svježih stabljika peršina (bez korjena)
litra domaćeg crnog ili bijelog vina
dvije žličice vinskog octa
300 grama prirodnog meda

Priprema:

10 svježih stabljika peršina sa listovima staviti u litru čistog prirodnog vina i dodati 1 – 2 velike žlice čistog vinskog octa.

Kuha se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, pjeni se!). Poslije se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi se na laganoj vatri da kuha još četiri minute. Vruće vino za srce procijediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvoriti. Talog koji se stvara ne škodi i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka hoće li med kuhati ili ne.

Upotreba:

Napitak se koristi svakodnevno po jedna jušna žlica do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duže vrijeme.

Nemate što izgubiti, probajte, a ako koristite lijekove, prije nego krenete s ovom ljekovitom otopinom, obavijestite svog liječnika!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});