fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: screenshot

VIDEO Crnjac: Svaka odluka koju Schmidt nametne je u suštini loša jer je antidejtonska i krši Daytonski mirovni sporazum

Autor: Dnevno.ba

Prava Hrvata u BiH su godinama gažena pa je iluzija očekivati da visoki predstavnik to prestane činit, ali ako se to ipak dogodi, to treba pozdraviti, rekao je za Radioteleviziju Herceg-Bosne novinar Ivan Crnjac.

On je, komentirajući potencijalne najave o nametanju Izbornoga zakona u BiH, kazao kako se atmosfera u BiH promijenila.

“Svaka odluka koju visoki predastavnik nametne je u suštini loša jer je antidejtonska i krši Daytonski mirovni sporazum”, rekao je Crnjac.

Komentiravši promjenu smjera politike stranih sccila prema BiH ovaj novinar smatra kako su stranci uvidjeli što je, zapravo, priča o građanskoj BiH.

“Političari iz međunarodne zajednice su shvatili da priča građanske države nije priča kako su je predstavljali bošnjački političari. To nije neka lijepa priča građanske države gdje se svi vole, gdje se nitko ne svađa. Nakon nekoliko nametanja Komšića, a kroz rad hrvatske diplomacije i nekih pojedinaca, u međunarodnoj zajednici su shvatili da stvari u BiH nisu onakve kakve im je to predstavljalo, uvjetno rečeno, političko Sarajevo”, rekao je Crnjac.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});